Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder isoleren

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dak vanuit de zolder aan de binnenkant isoleren. Dak is vanuit de originele bouw (1984) onder de dakpannen geïsoleerd met 50mm pur.

Hellend dak isoleren

Het betreft het isoleren van een hellend dak (45 m2). Dakspanten liggen vrij, er zitten geen planken of balken tussen, deze moeten nog geplaatst worden. De zolder is te bereiken middels een inklapbare trap.

Isoleren van het dak en de kruipruimte

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 72 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zitten al pur vloerplaten tegen het dak van 5 cm dik. Op de zolder is de vloer helemaal afgetimmerd en dus is deze goed begaanbaar. Dus graag met pur verder isoleren. Ook wil ik een kruipruimte van rond de 48 vierkante meter laten opvullen.

Dak intern isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 35 m². Ik wil mijn schuine dak laten isoleren. De zolder is in gebruik als slaapverdieping en bestaat uit 2 grote slaapkamers en 2 kleine kamers. Er is een verlaagd dak in aangebracht. De ruimtes zijn nu afgewerkt met gipsplaten. Ik ben op zoek naar een goede isolatie en een mooie afwerking van het geheel.

Van binnenuit schuin dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 95 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag willen wij onze zolder isoleren. Het gaat om een schuin dak van 95 m2.

Schuin dak isoleren langs binnen

Ik wil de zolder isoleren, naast warmte-isolatie is geluidsisolatie ook van belang. Over de isolatie heen moeten gipsplaten aangebracht worden. Het gaat om het isoleren van een hellend dak van circa 50 tot 60 m2, waar nu enkel dakspanten en planken op zitten.

Pannendak laten isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak van de zolder willen we opnieuw laten isoleren. Het liefst in mei, uiterlijk in juni

Dak van dakisolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning uit 1980 huidige dakisolatie vinden we matig (pur buitenzijde), omdat we de zolder gaan aanpassen willen we meteen het dak perfect isoleren. Niet bellen na 20:00.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 70 en 80 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is de zolder en betreft een woning uit 1955.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Het platte dak is 50 m2 en de wanden zijn ongeveer 100 m2. Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden?Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolder is slecht geïsoleerd en dat willen we verbeteren. Ik wil dat het goed geïsoleerd is en sta open voor suggesties.