Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder met glaswol isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder met glaswol isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder met glaswol isoleren

Zolder met glaswol laten isoleren

Glaswol rollen van 10cm dik aanbrengen onder een schuin dak van 40 vierkante meter en dit afwerken met gipsplaten

Zolder met glaswol isoleren

Wij willen het schuine dak van de gehele zolder laten isoleren met glaswol. Wij willen weten wat de kosten zullen zijn? Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn, omdat ik nu op werk ben, maar ik ga zodra ik thuis ben dit opmeten en opsturen.

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak geïsoleerd hebben. Er moet aan de binnenzijde van het dak het volgende geplaatst worden: - Isover glaswol - Houten regels & tengels, - Isover klimaatfolie ( +tape en kit), - Gipsplaten Het dak is totaal 70 m2 en het zijn horizontale dakbalken (Gordingen). De zolder heeft 2 dakramen ; 1 van 30 x 30 cm en 1 van 110 x 120 cm.

Zolder isoleren met glaswol en aftimmeren

Plm. 70 m² zolderdak met 15 cm. glaswol aftimmeren met gipsplaten.

Zolderdak isoleren

Het dak dient aan de binnenkant te worden voorzien van isolatie ( of glaswol of steenwol of steenwolplaten). Het moet netjes afgewerkt worden zodanig dat de isolatie op z'n plaats moet blijven zitten maar hoeft ook geen luxe zolder te worden. Het puntdak is ruwweg 65 m2 groot. Het is afgewerkt met een dunne afdekplaat. En graag een aparte prijsopgaaf voor leggen van laminaat in de keuken (2 x 4 meter).

Zolder isoleren en afwerken

Isoleren van de zolder (binnenuit) met glaswol en (eventueel) afwerken met gipsplaten. Schuin dak 45 m2 minimale Rd waarde van 3.5.

Schuin dak isoleren

Ik wil graag een schuin dak laten isoleren. Breed 530 cm, Lengte (vloer tot nok) 300 cm. De 2e verdieping is makkelijk te bereiken. Rd van 2. 5 gewenst glaswol, pir enz geen voorkeur. Zolder is leeg en de gipsplaten worden verwijdert voordat u/jullie komen je kijkt dan tegen het dakbeschot aan er ligt geen folie of dergelijke op het dak naar ons weten.

Zolder laten isoleren

Geluidsisolatie van de zolder. Deels plat en deels hellend. Ik wil graag isolatie aan binnenzijde. Materiaal wordt glaswol 12 cm en gipsplaten. Tevens afkitten. Afmetingen ongeveer: 16 vierkante meter platte deel. Het gaat om 35 vierkante meter hellend deel van de totale zolder (slaapkamer en overloop) maar eventueel alleen de slaapkamer. Dat is dan 8 m2 plat deel en 17.50 m2 hellend deel.

Zolder isoleren en met gipsplaten afwerken

Zolder van 6 bij 8 meter is niet afgewerkt. Woning is gebouwd in '74. Vanuit de zolder zijn balken zichtbaar. Offerteverzoek voor isolatie glaswol/steenwol en afwerken met gipsplaten. Graag offerte per e-mail.

Zolder isoleren met glaswol

Ik wil de binnenkant van het zolderdak laten isoleren met glaswol. Dit is voor mij een nieuwe woning waar ik helaas geen afmetingen van heb. De zolder spant over de helft van de tweede verdieping. In overleg kan er langs gegaan worden om te inspecteren. Het is een vrij kleine zolder waar alleen in het midden makkelijk kan worden gestaan in verband met schuine daken. Voor de aankoop moet er een energie zuinige maatregel worden genomen, hiervoor moet ik een offerte aanleveren. Een globale offerte zou dus voldoende moeten zijn, ik verwacht de installatie te laten doen eind januari / begin februari.