Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer wanden isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer wanden isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer wanden isoleren

Woonkamer wanden isoleren

Het is een huis uit 1918 zonder spouwmuur. Ik wil graag de wanden in de woonkamer laten isoleren Het gaat om 37 m2.

Isoleren van binnenmuur

Het gaat om een binnenmuur van ons huis uit ca 1960. De wand gaat over de begane grond en de eerste verdieping. Helaas is de wand heel dun en we horen te veel van ons buren. We vinden alleen het luchtgeluid vervelend, bijvoorbeeld hun gesprekken. We hebben in meerdere kamers last van hun geluid, maar het belangrijkste zal de isolatie van de woonkamer van een muur van ca 4 m breedte en 2.50 m hoogte zijn, maar het kan ook meer afhankelijk van prijs moeite. Nu ben ik benieuwd wat we nodig hebben om voldoende te isoleren, omdat het plafond en andere wanden waarschijnlijk ook geluid overdragen. Nu zou ik graag advies daarover krijgen wat er alles nodig is en wat plaatsen van een voorzetwand of isoleren van het plafond zal kosten.

Het isoleren van een drietal wanden

Ik zoek een isolatiespecialist die drie muren kan isoleren. Het gaat om twee slaapkamers en de woonkamer. De wanden moeten tegen geluid geïsoleerd worden dat vanuit de buren komt. Het gaat om 33 m2 aan wanden.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij zijn een groot gezin en de buren hebben wel last van ons. Daarom willen we vragen of er een mogelijkheid is om de wanden geluiddicht te maken. De woonkamer is ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Voorzetwand met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) woonkamer wanden, totaal 32,8 m2 geisoleerd Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een oude woning, wanden moeten worden voorzien van voorzetwanden met isolatie. Het is in de woonkamer op de beneden verdieping.

Geluidsisolatie aanbrengen op wanden

Ik wil in de woonkamer en slaapkamer een geluidsisolatie wand laten aanbrengen in verband met geluidsoverlast van de buren. De wand in de woonkamer is 2.42 meter hoog en 3.96 meter lang. De wand in de slaapkamer is 2.42 meter hoog en 4.02 meter lang.

Plafond in de slaapkamer isoleren tegen geluid

Het betreft een woning uit 1910 met houten vloeren (en dus ook het plafond). Er is veel contactgeluid vanaf de bovenburen (lopen op schoenen, meubelen schuiven etc). Ook de wanden trillen en werken als klankhuis. De plafondhoogte is 2.60 meter. De lengte van de muren: 2.60 en 2.40 meter. Graag een goede geluidsisolatie van het plafond aanbieden. Ik sta open voor ideeen. Als het resultaat bevalt, wil ik de woonkamer ook op zo'n manier laten isoleren.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij willen graag iets laten doen aan geluidsoverlast van de buren. We wonen in een 2-onder-1 kap woning uit 1946 en horen de buren erg goed. Dit geldt zowel voor beneden (waar de beide woonkamers tegen elkaar grenzen) als boven (waar de slaapkamers tegen elkaar grenzen. Als de buurman zijn neus bijvoorbeeld snuit kunnen we dit letterlijk horen, net als het blaffen van de hond, het slaan met deuren, enz. Het klinkt alsof er slechts 1 enkele muur tussen onze woningen staat. Het probleem is dat we al niet zo'n ruime woonkamer hebben en we het liefst geen ruimte verliezen door het plaatsen van een voorzetwand. Daarnaast is het huis 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en vinden we het nogal zonde om onze wanden, die destijds netjes zijn gestukadoord, weer opnieuw te gaan doen. Wij zouden graag kijken naar andere mogelijkheden en/of willen weten of wij de kosten en het verlies van ruimte overschatten.

Isolatiewanden plaatsen in een eengezinswoning

Wij wonen in een eengezinswoning, die gespiegeld is gebouwd met die van de buren. Daardoor ervaren wij in enkele vertrekken veel geluidsoverdracht. Wij willen graag geluidsisolatie laten plaatsen in de wanden van 8 meter breed in de woonkamer beneden, een wand van een halletje van ongeveer 1 meter breed en in een wand van 3,5 meter en een wand van 4 meter in 2 slaapkamers. In de woonkamer willen wij de wand daarna laten afwerken met hout, zodat er een "steigerdeel" effect ontstaat. In de overige vertrekken kan er gipsplaat als afwerking worden geplaatst. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte prijs voor het werk in de woonkamer en een prijs voor de overige ruimtes.

Wanden isoleren tegen leefgeluiden van de buren

Ik wil 4 tussenwanden isoleren zodat ik geen/minder last heb van leefgeluiden, geschreeuw en tv/stereo geluiden van de buren. Dit bederft momenteel het woongenot. Het gaat om de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Bij elkaar zo'n 30-35 m2.