Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning volledig isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning volledig isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning volledig isoleren

Aangebouwde stenen berging isoleren

Eind september 2018 wordt naar verwachting mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Deze woning wordt voorzien van een aangebouwde stenen berging met buitenmaat 3 meter x 6.45 meter, waarbij de berging langs één lange zijde volledig aan de woning grenst. Deze berging wil ik gaan gebruiken als kantoor aan huis. Hiervoor zal er isolatie geplaatst moeten worden. Het gaat dan om 3 gevels en het dak: de vierde grenst aan het woonhuis en is dus al geïsoleerd door de projectaannemer. De gevels worden opgeleverd als enkellaags bakstenen, het dak wordt uitgevoerd middels dakbalken afgedekt met een EPDM-laag. In bijgevoegd bestand de plattegrond van de woning en gevelaanzichten.

Vloerisolatie aanbrengen

We zijn op dit moment bezig met de renovatie van een bungalow en we willen de gehele zoldervloer isoleren tegen geluid. We hebben het plafond van de bovenverdieping er op dit moment volledig uit gehaald tot op de draagbalken omdat deze vervangen gaat worden voor een gipsplaat/gestuukt plafond. Het gaat om ongeveer 140 m2 plafond/vloer. Het aanbrengen van de gipsplaten en stucwerk doet de stukadoor. Indien gewenst kunnen wij u foto's en tekeningen van de woning toesturen.

Woning volledig isoleren

Volledig isoleren van vrijstaande jaren '30 woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 muur en plafond en een deel van de wanden (weet niet precies hoeveel). Wij willen vloerverwarming aanleggen.

Geluidsisolatie aanbrengen in de slaapkamer

De klant heeft een woning uit 1934 en zou graag zijn kamer volledig laten isoleren. Dit om geluidsoverlast te voorkomen. Het gaat 4 wanden van 4 meter bij 4 meter. De werkzaamheden moeten plaatsvinden op de 1e verdieping.

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.

IsoEasy Pro dakisolatie aanbrengen

Betreft aanbrengen dakisolatie IsoEasy Pro aan de binnenzijde van een schuin dak in een woning uit 1938. Totale oppervlakte ongeveer 38 m2. Verdeeld over westzijde 5.50 x 5.50 meter en oostzijde 5.50 x 1.30 meter. Afmetingen gemeten inclusief balken. Werkzaamheden bestaan uit: Aanbrengen afgewerkte dakisolatie. De IsoEasy Pro hoeft niet te worden geleverd. Deze zal aanwezig zijn. Zelf zorgen voor gereedschap en/of kamersteiger en/of trap. Reeds aanwezige isolatie zal worden verwijderd. Zolder zal zo schoon en ruim mogelijk worden gemaakt. De werkzaamheden dienen volledig zelfstandig te worden uitgevoerd. Er zit een kleine dakkapel.

Oude woning volledig isoleren

Wij hebben een oude woning gekocht uit bouwjaar 1938, die wij momenteel aan het strippen zijn. De volledige woning moet gerenoveerd worden. We komen zeer oud isolatiemateriaal tegen zoals riet, gips en houtkrullen. Wij willen de plafonds en het schuine dak van de dakkapel graag laten isoleren. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren over de beste aanpak. Het werk kan dan ook even worden ingemeten. We ontvangen daarna graag een vrijblijvende prijsopgave.

Zand uit de kruipruimte zuigen en terugblazen

Voor de aanbouw van onze woning (op staal gefundeerd) is op advies van de constructeur de kruipruimte volledig volgelegd met zand. Helaas moet een aantal leidingen worden verplaatst en dient de kruipruimte bereikbaar te worden om dit te kunnen doen. Na deze werkzaamheden, zal de ruimte ook weer gevuld moeten worden met hetzelfde zand, zodat de stabiliteit weer ontstaat.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij willen graag iets laten doen aan geluidsoverlast van de buren. We wonen in een 2-onder-1 kap woning uit 1946 en horen de buren erg goed. Dit geldt zowel voor beneden (waar de beide woonkamers tegen elkaar grenzen) als boven (waar de slaapkamers tegen elkaar grenzen. Als de buurman zijn neus bijvoorbeeld snuit kunnen we dit letterlijk horen, net als het blaffen van de hond, het slaan met deuren, enz. Het klinkt alsof er slechts 1 enkele muur tussen onze woningen staat. Het probleem is dat we al niet zo'n ruime woonkamer hebben en we het liefst geen ruimte verliezen door het plaatsen van een voorzetwand. Daarnaast is het huis 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en vinden we het nogal zonde om onze wanden, die destijds netjes zijn gestukadoord, weer opnieuw te gaan doen. Wij zouden graag kijken naar andere mogelijkheden en/of willen weten of wij de kosten en het verlies van ruimte overschatten.

Volledig dak voorzien van dakisolatie

Het betreft een woning die wij willen aankopen. Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen om het zadeldak bedekt met dakpannen te isoleren. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 134 m2 en 3 woonlagen. De pannen beginnen aan de voorzijde bij de eerste verdieping, aan de achterzijde zijn de pannen alleen op het dak aanwezig.