Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wand geluidsdicht laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wand geluidsdicht laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wand geluidsdicht laten maken

Wand geluidsdicht laten maken

Ik heb 3 honden die blaffen als ik weg ben. Ik wil daarom op de muur naar buren een laten isoleren in verband met geluidsoverlast. De muur is 8,5 x 2,65 meter groot, graag wil ik weten wat de beste manier is om dit te isoleren. In de kamer ligt een laminaatvloer. De stopcontacten moet dan ook naar voren worden gehaald. Graag advies en een offerte.

Kamer geluidsdicht laten maken

Mijn gerenoveerde garage wordt binnenkort opgeleverd. Het betreft een enkelsteens gebouw van 9 x 3 x 2,8 meter (rechthoek), met aan de voor- en achterzijde dubbele deuren en in 1 wand een groot raam. De bedoeling is om een opname studio te maken in deze ruimte. De vloer en het dak worden geïsoleerd opgeleverd, het betreft alleen de wanden.

Kamer geluidsdicht maken

De slaapkamer grenst aan de badkamer en de ruimte voor de wasmachine van de buren. Deze ruimte willen wij geluiddicht maken. Het betreft een woning uit 1926 met houten vloeren. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? De wand is 5.50 meter lang en 2.36 meter hoog.

Kamer geluidsdicht laten isoleren

Ons appartement bestaat uit betonskeletbouw met een trespa gevelbeplating. De achterzijde grenst aan een groot scholencomplex waar zeer veel lawaai (auto geluid, toeterende auto's , schreeuwende kinderen etc.. etc.. ) vandaan komt. Het schoolplein is geheel ingesloten door ons appartementen complex en het schoolgebouw. Hierdoor vormt het een klankkast wat het geluid nog eens versterkt. Ik wil deze slaapkamer geluidsisoleren. De kamer is 4x3 en heeft op de korte kant richting schoolplein, 2 naar binnen draaiende ramen van ca. 65cm breed en 120 cm hoog (dit is de trespa gevel wand). Het complex is gebouwd in...? Verder horen wij in de slaapkamer de onderburen (bij hard praten en zingen). De muren bestaan uit: 1. De trespawand met de 2 ramen (3 mtr breed) grenzend aan het schoolplein, een betonnen wand (4 m. Breed) waarachter buren zitten, een gipsblokken wand (4m breed) grenzend aan onze logeerkamer, een gipsblokkenwand incl. Slaapkamer deur (3 m breed) waarachter onze badkamer en gedeeltelijk de gang zich bevind. De vloer en plafond zijn van prefab beton. Op de slaapkamer vloer ligt nu vloerbedekking zonder ondervloer. Het plafond heeft een hoogte van 2,42 en boven de slaapkamer is onze eigen woonkamer (het betreft een omgekeerde maisonnette woning - slaapkamers beneden en woonkamer en keuken boven). Graag ontvangen wij 2 offertes voor het geluids isoleren van deze slaapkamer.

Muur geluiswerend maken en dubbel glas plaatsen

Muur van ongeveer 2,90 bij 2,20 meter geluidsdicht maken. In een wand met 3 verschillende ramen (diverse afmetingen), enkel glas vervangen voor dubbel glas. Deze wand is ongeveer 2.20 bij 3,00 meter. Dubbel glas ook leveren.