Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerisolatie van purschuim aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerisolatie van purschuim aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerisolatie van purschuim aanbrengen

Vloerisolatie van purschuim aanbrengen

Graag zoek ik iemand die mijn woonkamervloer kan isoleren door het aanbrengen van purschuim. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloerisolatie aanbrengen met purschuim

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van vloerisolatie met purschuim. De vloeroppervlakte is ongeveer 34 m2. Het is een betonnen vloer. Het meespuiten van de randen is hier nog niet bij gerekend. Het zal via de kruipruimte aangebracht moeten worden, de ruimte is makkelijk bereikbaar en de ruimte is ongeveer 50-60 cm hoog.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben vloerisolatie (purschuim) maar nog steeds erg veel vocht in de kruipruimte. Zouden graag chips of isoparels laten plaatsen. Nu is de kruipruimte onder de woonkamer verdeeld in 2 compartimenten: voor- en achterzijde van de woning, een deel is wel toegankelijk, het andere deel niet. De twee delen zijn afgesloten met pur tussen de ruimtes. Ondertussen de ventilatieroosters schoongemaakt en voel je weer een trek erdoor gaan. In de zomer was de kruipruimte wel droog. Oppervlakte is circa 45 m2. Rijtjeswoning. Is het mogelijk hier de parels met een slang in te spuiten? Wat is de prijs per m2 inclusief arbeidskosten en btw?

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte met purschuim. Het gaat om 60 m2.