Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerisolatie cq kruipruimte isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerisolatie cq kruipruimte isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerisolatie cq kruipruimte isoleren

Vloerisolatie cq kruipruimte isoleren

Ik woon in een parterre in een gebouw uit de jaren '50. De woning heeft 3 afgesloten kruipruimtes. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor vloerisolatie of het isoleren van de kruipruimtes. De oppervlakte van de woning ligt tussen de 50 en 100 m2. Dit dient door de vakman te worden opgemeten.

Spouw- en vloerisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie van 4 gevels en vloerisolatie aanbrengen. Oppervlakte van het huis is ongeveer 10 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping. Meer is nu niet bekend over de gevel, graag even komen kijken. Welke methode hanteert u voor het isoleren van de gevel cq. vloer? Wat adviseert u ons en wat zijn de kosten? Graag op korte termijn uitvoeren.

herenhuis uit 1911, koud en tochtig. Met ...

herenhuis uit 1911, koud en tochtig. Met name via kelder en kruipruimte veel warmteverlies vanuit de woonkamer. Wij willen dit op twee manieren verminderen: 1. vloerisolatie aanbrengen in woonkamer (40 m2) cq kelder/kruipruimte. De vloer mag niet weg! 2: Op begane grond en op 1e verdieping dubbele beglazing aanbrengen. Op enkele plaatsen glas in lood; deze moet op een of andere manier behouden blijven. Dit graag voor de komende winter uitvoeren.