Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerisolatie aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerisolatie aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerisolatie aanleggen

Tonzon vloerisolatie aanleggen onder houten vloer

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen Tonzon onder houten vloer en bodemisolatiefolie. Opp. 34.5 m2. Diepte kruipruimte 73 cm.

Vloerisolatie aanbrengen

De vloerisolatie is voor een nieuwbouw woning die we zelf coördineren. We zijn juist gestart met de bouw van de woning en na het installatiewerk, periode juni/juli, willen we een isolatie laag laten aanleggen tussen de cementdek en de vloerverwarming. Het zal gaan om de woning en de garage met een oppervlakte van ongeveer 110 m2. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een firma die dit kan uitvoeren.

Vloerisolatie aanleggen

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 30 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen graag tussen de balken van 30 cm diep een extra vloertje met erop zand. Daaronder en boven kurkkorrels en bovenop een zwevende houten vloer. Het gaat om geluidsisolatie.

Tonzon vloerisolatie aanleggen

Ik zoek iemand die TONZON vloerisolatie kan aanleggen, en hierin getraind/gecertificeerd is door TONZON. Het betreft ongeveer 40 m2 oppervlakte, geschat, betreffende één ruimte onder de vloer. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 60 cm en de vloer is van beton. Ik heb nooit water in kruipruimte, wel ruikt het muf.

TONZON vloerisolatie aanleggen

Wij zoeken iemand die TONZON vloerisolatie kan aanleggen, en hierin getraind/gecertificeerd is door TONZON. Het betreft ongeveer 27 m2 oppervlakte, geschat, één ruimte onder de vloer, hoogte kruipruimte ongeveer 60 cm, onderkant vloer hout, nooit water in kruipruimte, wel een beetje klam.

Aanleggen vloer- en dakisolatie en aanleggen vliering

Aanleggen vloer- en en dak isolatie Vloerisolatie: Oppervlakte vloer ca. 35 m2, 1 kruipruimte van ca. 60 cm hoog met een onderzijde van hout. In de kruipruimte staat nooit water, bodem is zand. Er lopen diverse leidingen/kabels door de kruipruimte (water, CV, afvoer, internet, ...). Dakisolatie: schuin dak, 6m breed, ca. 6m lang per kant, met dakkapel aan een kant. Indien mogelijk aanleggen dakisolatie combineren met aanleggen/aftimmeren vliering op zolder. Verder dient er ook een vlizotrap geplaatst te worden zodat de vliering als berging gebruikt kan worden.

Vloerisolatie met tonzon

Wij zijn op zoek naar iemand die onder een houten vloer tonzon vloerisolatie wil aanleggen. De oppervlakte ligt tussen de 25 en 30 m2.