Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer en wanden isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer en wanden isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer en wanden isoleren

Vloer en wanden isoleren

Ik wil de vloer en wanden isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat om ongeveer 70-100 m2 dat geïsoleerd moet worden.

Geluidsisolatie spuiten in plafond en vloer

Ik wil mijn slaapkamer isoleren. Het zal gaan om geluidsisolatie tegen de wanden en het plafond. De kamer is 3 x 2.5 meter.

Isoleren van de garage en betonnen vloer storten

Ik wil graag mijn garage laten isoleren plus een betonvloer laten storten in de garage. De garage is ongeveer 7.50 bij 3 meter. Het vloeroppervlak is 20 m2 ongeveer. Ik wil graag een geïsoleerde betonvloer. Ik heb nu tegels op zand. De wanden wil ik ook graag laten isoleren. De hoogte van de garage is ongeveer 2.50 meter.

Kamer geluidsdicht laten maken

Mijn gerenoveerde garage wordt binnenkort opgeleverd. Het betreft een enkelsteens gebouw van 9 x 3 x 2,8 meter (rechthoek), met aan de voor- en achterzijde dubbele deuren en in 1 wand een groot raam. De bedoeling is om een opname studio te maken in deze ruimte. De vloer en het dak worden geïsoleerd opgeleverd, het betreft alleen de wanden.

Geluidsisolatie in een klein appartement aanbrengen

Ik heb een klein appartement van 36 m² gekocht en wil daar zeer binnenkort naar toe verhuizen. Er is daar vrij veel geluidsoverdracht vanuit de woning van de bovenburen. Ik wil laten bekijken of het plafond, de wanden en mogelijk ook mijn vloer geïsoleerd kunnen worden. Misschien kunnen er vlokken ingeblazen worden in het plafond. Ik maak graag een afspraak om ter plaatse uw advies te krijgen.

Geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning

Onze woning is gelegen boven een restaurant. We ervaren veel geluidsoverdracht vanuit het restaurant en het bijbehorende terras en willen hier iets tegen laten doen. Er is een vaatwasser juist onder onze slaapkamer. Mogelijk kan de vloer daar worden voorzien van geluidsisolatie. We willen ook de wanden aan de kant van de buren laten isoleren. Graag maken we een afspraak om de situatie hier te bespreken en ons te laten adviseren. We ontvangen daarna graag een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag informatie over het bakstenen schuurtje in onze tuin tegen geluid te isoleren. We maken hier muziek, er wordt veel geoefend en nu de buren met het mooie weer in de tuin gaan zitten veroorzaakt dit veel overlast. Het schuurtje is dubbelsteens, maar heeft vrij grote ramen en deuren waardoor er veel geluid lekt. Wel staat het los van andere bebouwing. Ik wil graag naar de ramen, de wanden en de vloer na laten kijken. Het schuurtje is ongeveer 3 bij 5 meter.

Geluidsisolatie in een slaapkamer

Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het aanbrengen van geluidsisolatie in een slaapkamer. Er moet ongeveer 10 m² isolatiemateriaal op een vloer worden geplaatst en 15 m² op de wanden. Wij willen een globale indicatie ontvangen van de kosten.

Tuinhuis isoleren

Ik wil mijn tuinhuis laten isoleren. De vloer, wanden en het plafond. Het tuinhuis is 5 x 5 meter. Eventueel deur + 2 raampjes voorzien van dubbelglas.

Vloer in de kruipruimte isoleren

Het betreft het isoleren van een houten vloer, via de kruipruimte, 60 cm hoogte, via luik bereikbaar. Er dient gebruikt gemaakt te worden van minimaal 2,5 m2 K/W, liefst 3,5. Daarnaast mag er alleen gewerkt worden met minimaal 10 cm. dik glas of steenwol, afgewerkt met triplex of bouwpapier. Tevens plasticfolie op de grond, vastgemaakt aan de wanden. De oppervlakte is 40 m2. Vanuit de VvE zijn er regels opgesteld in verband met een subsidie regeling. Deze regels zijn beschikbaar.