Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer isoleren

600 m2 vloeroppervlak isoleren

Wij zijn een aannemersbedrijf en moeten in oktober 2020 10 units creeren in een open ruimte van 600 m2. (30 meter x 20 meter). De vloer moet geisoleerd worden en wij dachten zelf aan isolatieplaten op de bestaande vloer met daarover een cementdekvloer. Graag advies van een isolatiespecialist die in oktober 2020 tijd heeft.

Muur isoleren

Ik zou graag mijn muur willen laten isoleren tegen geluid. Het betreft een betonnen scheidingswand met de buren, met een oppervlakte van ca 18m2. Vloer is een broodjesvloer met afwerklaag en plafond is betondek.

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.

Plafond isoleren tegen geluid

Er staat op ons dak een Airco-unit welke wij horen. Nu willen wij het plafond beter isoleren tegen dit geluid. Het is een oude geluidsstudio geweest dus muren en vloer waren al goed geïsoleerd. Het gaat om iets minder dan 30 m2 plafondoppervlak.

Isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van het plafond van mijn slaapkamer. Ik woon beneden in een jaren 30-appartement en boven mij wonen studenten die wel eens later gaan slapen dan ik. Hun woonkamer is recht boven mijn slaapkamer. Ik heb voornamelijk last van luchtgeluiden (bv. wanneer er hard wordt gelachen). De contactgeluiden zoals lopen en het kraken van planken kan ik met oordoppen nog wel redelijk wegfilteren. Hun vloer is van laminaat en eronder ligt isolatie van 10 db, maar het helpt niet genoeg. Ik ben benieuwd naar het opvullen van mijn plafond met cellulose, daar heb ik al het een en ander over gelezen. De slaapkamer is ca 12 m2. Graag zou ik er iemand naar laten kijken om de mogelijkheden te bespreken. In november wil ik dan stucwerk laten uitvoeren.

Isoleren tegen geluidsoverlast van onder/bovenburen

Ik verhuur een top etage. Daar zit een houten balk vloer in (denk ik) met laminaat erop. De onderburen en mijn huurders hebben last van elkaar. De bovenburen horen muziek en de onderburen contactgeluiden. Gewoon rustig lopen hoor je al. Hoe kan ik dat als verhuurder zo goedkoop maar goed mogelijk oplossen? 90m2 opgedeeld in een keuken woonkamer en twee slaapkamers.

Vloer isoleren

Ik wil mijn vloer isoleren (spuiten). Er ligt nu vloerverwarming. Helaas weet ik niet precies wat de afmetingen zijn, dus ik zou het erg op prijs stellen als u het voor mij op kan meten. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.

Isoleren van de vloer

Vloer op 1e verdieping. Houten vloer met balken (bouwjaar 1926), ruimte tussen de balken onderling is +_50cm en ruimte tussen plafond en vloer is +_27cm. Voordat er een Ondervloer en parketvloer wordt gelegd, wil ik graag de isolatie tussen de balken laten aanbrengen ivm geluid- en warmte isolatie. 45m2

Isolatiemateriaal plaatsen in plafond tussenverdieping

Ik zou graag het plafond van een tussenverdieping willen laten isoleren. Het is een vloer die tussen de kelder en de begane grond is gelegen en bestaat uit een parketvloer op houten planken en balken. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2

Het akoestisch isoleren van een plafond

Ik wil het plafond van mijn werkplaats ( hout) isoleren tegen voornamelijk geluid. Plafond zit op 4.5 meter hoog met houten balken om de 60 cm. Ook hoop ik dat hierdoor de vloer boven hierdoor stijver wordt. Dus mijn voorkeur gaat uit naar spuit isolatie. Het is een plafond van 9 bij 7 meter.