Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer en buitenmuren van garage isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer en buitenmuren van garage isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer en buitenmuren van garage isoleren

Vloer en buitenmuren van garage isoleren

Ik wil de buitenmuren en de vloer van mijn garage uit 1950 laten isoleren. De muren zijn 6x2.5 x 3x2.5 meter. De vloer is 6x3 meter. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en de materialen.

Zolder isoleren

Eengezinswoning, begin jaren '50. Onze zolder gebruiken we alleen als opslag/berging. De zolder bestaat uit twee gedeelten. De zolder is te bereiken via een vlizo-trap. In principe is de zolder niet begaanbaar, de balken zijn geen echte balken, maar rechtopstaande planken. Een vorige bewoner heeft op beide gedeelten een vloer aangebracht tot ongeveer een meter uit de muurplaten. Daar hebben wij stukken board/triplex, en dergelijke opgelegd. We gebruiken de zolder als zolder, maar de zware stukken staan wel tegen de dragende buitenmuren en tussenmuur. De plafonds van de eerste verdieping bestaan uit zachtboardplaten, op een raamwerk tegen de zolderbalken/planken vastgespijkerd. Denkend aan vloerisolatie zit ik met de belasting: piepschuimplaten ofid. Met daaroverheen een dekvloer wordt te zwaar voor een niet-echte zoldervloer. Daarom denk ik aan Knauf Suprafil Loft gespoten glaswol, aan te brengen tussen het zachtboard en de zoldervloer. Totaal oppervlakte in totaal maximaal 60 m2 (twee zolders). Wat is het soortelijk gewicht van Suprafil? Dan kan ik een slag slaan naar de extra belasting. Graag even komen kijken.

Vocht onder de vloer en in buitenmuren bestrijden

Ik heb vocht onder de vloer en in de buitenmuren. Er is nog geen schimmel onder de vloer gevonden maar wel in een buitenmuur. Tevens vraag ik mij af of de doorluchting goed is. Graag heb ik advies aan huis en hulp nodig bij het verhelpen van dit probleem voordat de vloer gelegd wordt en de muren geschilderd zijn.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn vrijstaande woning laten isoleren. De woning is rond 1938 gebouwd en heeft houten vloeren, zonder isolatie. Er is een aanbouw met een geïsoleerde betonvloer. Er is een kruipruimte van circa 35 cm hoog onder de woning met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Ik ontvang graag een offerte voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen of korrels of wat anderszins wordt aanbevolen. Verder wil ik de spouw in de buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 75 m². Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van vlokken of korrels. Voor zowel de vloer als spouw wil ik minimaal HR+ isolatiemateriaal.

Compleet isoleren van de woning

Het gaat om combinatie en totaal offerte voor vloer-,dak- en spouwmuur isolatie voor een rijtjeshuis uit 1938. Het isolatiemateriaal moet minimaal een RD waarde hebben van 2.5. Dit graag vermelden op de offerte. Vloerisolatie in de kruipruimte in combinatie met een houten vloer en een hoogte van circa 60 cm. Totale oppervlakte 31 m2. Goed bereikbaar door middel van ingang kelder en geen vochtplekken, kruipruimte is droog. Graag offerte aanbieden met isolatie door middel van luchtkussens. Dakisolatie op zolder die loter gebruikt wordt voor opslag, afwerking hoeft niet optimaal te zijn, echter dient isolatie niet zichtbaar te zijn. Totale grondoppervlakte 31 m2. Hoogte van de nok is circa 2 meter. Zolder is goed bereikbaar via vlizotrap. Spouwmuur isolatie voor een spouw van 5 cm. Totale oppervlakte te isoleren buitenmuren 65 m2, inclusief ramen. Normale inliggende voegen van circa 1 cm. Boringen in muur dienen stenen niet te beschadigen. Isolerende werkzaamheden dienen in januari/februari plaats te vinden. Exacte datum is flexibel.

Isoleren buitenmuren en vloer

Ik wil graag de buitenmuren en de vloer (deels) laten isoleren. Buitenmuren denk ik via de buitenkant, omdat de bovenkant deels uitsteekt uit de woning (betonvloer). Interesse in Multipor of Sto. Het gaat om een vrijstaande woning met veel ramen. De bovenste verdieping staat op een plaat, dus dit is nog wel een uitdaging, denken wij. De woning is 15 meter breed. De bovenbouw is 7 meter diep en de onderbouw is op zijn breedst 20 meter, dit inclusief garage en zonder garage 14 meter.

isoleren buitenmuren en eventueel vloer

Wij hebben een hoekhuis uit 1972 waarvan de buitenmuren gedeeltelijk geisoleerd zijn. Wij overwegen ook de vloer te laten isoleren.

Sinds kort heb ik een woning gekocht in ...

Sinds kort heb ik een woning gekocht in een vernieuwbouwproject. Dit houdt in dat de bestaande gevel is blijven staan en is gerenoveerd. Alles achter de gevel is vernieuwd. Bij de woning zit ook een zolder die niet geisoleerd is. De vloer is wel geisoleerd maar de buitenmuren en het dak zijn niet geisoleerd. Ik zou dit graag willen isoleren. De oppervlakte van de zolder is ongeveer 17 m2.