Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing van een huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing van een huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing van een huis

Verbouwing van een huis

Bestaand huis isoleren waar het nog niet is geïsoleerd. 94 m2.

Kruipruimte isoleren

44 m2 kruipruimte onder een houten vloer isoleren met eps parels, twee opties, 25 cm hoog of vol tot de vloer (40 cm hoog). Huis is in verbouwing dus leeg, kruipruimte heeft moerbalk met slecht 20 cm ruimte er onder. Uitvoering op korte termijn heeft voorkeur.

verbouwing zolder; ik heb een jaren 20 ...

verbouwing zolder; ik heb een jaren 20 huis, waarbij in de jaren 60/70 2 kamers op de tweede verdieping zijn afgetimmerd en met zachtboard (deels) zijn afgewerkt. Dus geen isolatie en een beetje slordig. Naast die 2 kamers is er een open ruimte waar ook geen plafond is gemaakt. Ik wil de indeling van de zolder op een andere manier, er moet geisoleerd worden, er moet een vlizotrap komen naar de rommelzolder, ik wil nog 1 extra dakraam en ik wil een badkamer inrichten op zolder.