Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatie aanbrengen en schelpen storten in de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatie aanbrengen en schelpen storten in de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatie aanbrengen en schelpen storten in de kruipruimte

Voerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

39 m2 Geen kruipruimte ongeveer 35 cm onder houten balk laag Ventilatie roosters aan buiten zijde gevel

Kruipruimte isoleren met parels

Isoleren van de kruipruimte, waar momenteel zand in ligt, met HR++ PS parels en aanbrengen van 2 ventilatie kokers. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Ventilatie aanbrengen en schelpen storten in de kruipruimte

Er moet vocht opnemend materiaal in de kruipruimte geplaatst worden. De ruimte is circa 20 m2. Eventueel dienen er ook ventilatieroosters te worden geplaatst. De werkzaamheden bij voorkeur starten op 1 maart 2018. Vooralsnog is de planning dat volgende week woensdag ochtend 10 januari de woning bezichtigd kan worden. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1989 en hebben last van optrekkend vocht omdat de kruipruimte niet droog genoeg is. Van tijd tot tijd staat daar een laagje water in. We willen er daarom schelpenisolatie laten aanbrengen. Het gaat om 50 tot 55 m². De kruipruimte is 60 cm diep. We hebben hier betonnen vloeren die al tijdens de bouw geïsoleerd zijn. Er is al voldoende ventilatie aanwezig in de kruipruimte. Wij ontvangen graag uw offerte.

Isoschelp aanbrengen onder een tuinhuis

Ik heb ongeveer 10 jaar geleden een houten tuinhuis gebouwd van ongeveer 30 m² op het complex van een golfbaan, waar ik zelf in het hoofdgebouw woon. Het tuinhuis is bewoond, er is een permanente woonvergunning voor. Het tuinhuis is verdiept aangelegd met 1 laag opgemetselde fundering en verder opgebouwd op wit zand met houten vloerbalken en een dubbelwandige houten opbouw. De houten vloer voelt erg koud aan. Ik wil graag een afspraak maken met een vakman om het tuinhuis te laten beoordelen. Ik wil het huis isoleren, zodat de temperatuur aangenamer wordt en er zuiniger gestookt kan worden. Ook wil ik toekomstige eventuele rotting van de vloerbalken door optrekkend vocht voorkomen. Er is een klein uitneembaar luik in een kledingkast, waardoor u in de kruipruimte kunt kijken van 20 tot 25 cm hoog. Er is daaronder een goede ventilatie waarneembaar. Ik wil er isolatie laten aanbrengen en denk zelf aan schelpen. Ik wil ook de conditie van de vloerbalken laten vaststellen. Ik laat mij graag adviseren over de verdere isolatie van het tuinhuis. Ik ontvang graag uw offerte.

Kruipruimte beter ventileren en schelpenisolatie aanbrengen

Wij wonen sinds 2 jaar in onze woning en inmiddels zijn de muren geïsoleerd. Er zijn betonnen vloeren en we merkten onlangs dat de onderzijde van het kruipluik flink nat was van condensdruppels, toen we dat openden. De kruipruimte is vochtig en slechts weinig geventileerd. We willen voorkomen dat het vocht gaat optrekken in de muren en er daarom verbeterde ventilatie en schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is 80 m² en 1,20 meter hoog. De ruimte is egaal en schoon, verdeeld in 3 goed bereikbare compartimenten en ook goed toegankelijk d.m.v.een ruim luik. De woning ligt ongeveer 10 meter van de openbare weg. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over de beste aanpak. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Schelpen onder de vloer aanbrengen

Ik wil graag schelpisolatie onder de vloer. Het is er vochtig, dit komt mede door de slechte luchtcirculatie is mij verteld door de loodgieter. Het gaat om een ruimte van 8.50 bij 6 meter. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en is op de ene plek hoger dan op de andere. Het varieert van 0.50 meter tot 1.50 meter. We willen ook graag extra ventilatie aan laten brengen (roosters).

Kruipruimte van schelpenisolatie voorzien

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het leveren en aanbrengen van schelpenisolatie. Omschrijving : - Afmeting woning: 4.50 x 9 meter; - Er is voldoende ventilatie in de kruipruimte aanwezig; - Hoogte kruipruimte 600 mm; - Geen grondwater aanwezig; - Begane grondvloer: houten balklaag. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte

Sinds kort wonen wij in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1906. Het is in de kruipruimte onder de woning vrij vochtig en er hangt een muffe lucht. Wij overwegen om daar schelpenisolatie te laten aanbrengen. Het gaat om een ruimte van 7 bij 13 meter. De laagdikte zal hier ter plaatse moeten worden bepaald. We hebben een houten vloer. Ik weet niet of er ventilatie in de kruipruimte aanwezig is. De kruipruimte is nu nog slechts via een kleine opening toegankelijk, maar dat kunnen wij wijzigen. Graag laat ik hier de situatie beoordelen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de isolatiewerkzaamheden en materialen.

Isoparels in de kruipruimte aanbrengen

Wij willen de kruipruimte van 46 m² onder onze woning laten isoleren met isolatieparels. De hoogte van de ruimte is ongeveer 50 cm. Er is bij de bouw van de woning al ventilatie in de kruipruimte aangebracht. We hebben hier betonnen vloeren met vloerverwarming. De vorige eigenaar heeft aan de onderzijde tempex aangebracht. Er zijn twee gescheiden kruipruimtes, die via een trapkast en via een luik achter de voordeur bereikbaar zijn. We willen ons goed laten adviseren over de mogelijke materialen en ontvangen graag een prijsopgave.