Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis laten isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis laten isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis laten isoleren

Isoleren van schaft-/pipowagen als tuinhuis

Het dak van de schaftwagen in de tuin moet geïsoleerd worden, omdat onze zoon er in gaat slapen en studeren. Belangrijk is behoud van warmte, zonder condens-problemen. De afvoer van het afval is voor de vakman. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuinhuis laten isoleren

Graag zou ik mijn houten tuinhuis willen laten isoleren. Het gaat om een houten tuinhuis van 15 m2. Deze is gevestigd in een tuinencomplex in Den Haag. Graag wil ik isolatie aan het puntdak/ schuine plafond en de wanden. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.

Tuinhuisje isoleren

Ik wil mijn tuinhuisje graag laten isoleren. Maten zijn van het tuinhuisje zijn 290 cm diep, 238 cm hoog en 245 cm breed. Het betreft een houten tuinhuis. Materialen ook door de vakman geregeld laten worden.

Tuinhuis isoleren

Ik wil mijn tuinhuis laten isoleren. De vloer, wanden en het plafond. Het tuinhuis is 5 x 5 meter. Eventueel deur + 2 raampjes voorzien van dubbelglas.

Tuinhuis Isoleren

Wat kost het om een nieuw houten tuinhuis van 12m2 te laten isoleren? Hij staat momenteel zonder vloer rechtstreek op de tegels. Algehele isolatie nodig. Vloer, wanden en dak.

Ik wil graag mijn garagevloer laten ...

Ik wil graag mijn garagevloer laten isoleren. De vloer is ongeveer 12 m2. Daarnaast wil ik nog een betonnen fundering laten storten voor een nog te bouwen tuinhuis. Het gaat hier om ongeveer 9 m2. Beide vloeren mogen ruw opgeleverd worden, wordt later een tegelvloer overheen gemaakt. Het liefst voor de bouwvak gereed.

Tuinhuis voorzien van electriciteit en ...

Tuinhuis voorzien van electriciteit en isoleren tbv muziekstudio