Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tonzon vloerisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tonzon vloerisolatie aanbrengen

Tonzon vloerisolatie aanleggen onder houten vloer

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen Tonzon onder houten vloer en bodemisolatiefolie. Opp. 34.5 m2. Diepte kruipruimte 73 cm.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn vloer laten isoleren op mijn toekomstig woonadres. Het is een houten vloer met kruipruimte van 80 cm hoog. Het gaat om 55 m2.

Divers isolatie aanbrengen

Het betreft een appartementengebouw van 30 woningen waarvan de VVE een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor het isoleren van het hellende dak en de spouwen wil ontvangen. Tevens een offerte voor Tonzon vloerisolatie. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m²

Houten vloer isoleren

Ik ben benieuwd naar de kosten van ongeveer 50 m2 (houten) vloerisolatie met isofolie of tonzon. Kruipruimte is droog en ongeveer 65 cm hoog.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een betonnen voer met een piepschuim bekleding. De vloer bestaat uit twee delen. Gezamenlijk zijn ze ongeveer 93 m2 in oppervlak. Kunt u mij een specialist laten overkomen die mij een advies kan geven en naderhand een offerte kan aanbieden voor de meest gebruikte Tonzon vloerisolatie? Gaarne uw antwoord hier op. Ik heb een kruipruimte.

Tonzon vloerisolatie

Graag willen we onze kruipruimte met tonzon isoleren. We willen graag voldoen aan de nieuwe subsidieregeling.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van tonzon vloer isolatie. Ook moet er noppenfolie en bodemfolie worden geplaatst, want er staat water in de kruipruimte. De aanwezige rommel in de kruipruimte halen we zelf weg. Het gaat om 3 ruimtes. De woonkamer 7.5 x 3.5 meter. De hal 5 m2 en de keuken 5 m2. Geen meerprijzen, graag totaalprijs. Alleen contact via de MAIL. Er zijn foto's beschikbaar.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor Tonzon vloerisolatie in onze woning. De begane grond bestaat uit drie delen. Deel 1 is een houten vloer van 32 m², met daaronder een kruipruimte van 1 meter hoog. Deel 2 is een gang met een betonnen vloer van 25 m² en ook hier is een ongeveer 1 meter hoge kruipruimte. Deel 3 is een houten vloer van 21 m² met een kruipruimte van 60 cm hoog. Een deel van de houten vloeren is aan de onderzijde geïsoleerd met piepschuim, dat eenvoudig kan worden verwijderd. Graag ontvangen wij een prijsopgave van alle kosten. Is er ook een inschatting te maken van de mogelijke energiebesparing, ofwel de terugverdientijd van onze investering?

Vloer isoleren met Tonzon vloerisolatie

Wij willen onze vloer laten isoleren met Tonzon isolatie. Oppervlakte 57 m2. Betonnen kamervloer en betonnen ondergrond in de kruipruimte. Ventilatie-openingen moeten worden verlaagd/verlengd.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik behandel deze aanvraag in opdracht van mijn moeder. De uit te voeren opdracht is het plaatsen van tonzon vloerisolatie in de kruipruimte, over een vloer oppervlakte van 45 a 50 m2. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 50 cm, de kruipruimte is via de hal te bereiken en de ruimtes zijn gescheiden door een muur. Er zal een doorsteek gemaakt moeten worden om onder het woon gedeelte te kunnen komen. De kruipruimte is een beetje vochtig, maar er staat (zo goed als) geen water in. De onderkant van de vloer is van gestort beton.