Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tocht in de woning verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tocht in de woning verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tocht in de woning verhelpen

Dak isoleren

Het betreft schuine dak gedeeltes in onze slaapkamer, die wij willen laten vullen met supafil geluidsisolatie tegen zowel de tocht, als tegen het vliegtuiglawaai. Tevens advies om verder geluidsisolatie toe te passen in andere delen van de vrijstaande woning (13000 m3 / 350 m2).

Woning tochtvrij maken

Wij ervaren een koude tocht in onze woonkamer. Wie kan ons helpen met het traceren van het probleem? We hebben een woonkamer met open keuken van ongeveer 65 m2, met over de volle breedte een glazen pui met openslaande deuren en over de volle breedte een lichtstraat.

Tocht in de woning verhelpen

In een huurwoning klaagt de huurder over tocht in de woning. Er is hier eerder een bedrijf voor langs gekomen, daar is helaas niets uitgekomen. Nu wil ik dit opnieuw laten bekijken of wij hier iets aan kunnen doen door de kozijnen en deuren te laten checken.

Tocht via dubbelglas ramen bestrijden

Wij hebben een woning gebouwd in 2008, maar desondanks voelen we bij diverse ramen kou/tocht. Vooral in onze hal die voor een groot deel uit glas bestaat voelen we de kou naar binnen komen langs de zijkanten van de ramen en bij de voordeur. Dit willen wij graag opgelost hebben op een of andere manier middels een betere isolatie.

Kruipruimte van isolatie voorzien

Na het isoleren van de spouwmuren vorig jaar is de tocht en kou in de woonkamer toegenomen. Van de zomer heb ik 3 gaten van de buitengevel naar de kruipruimte geboord. Er is zeer veel trek onder de vloer op de begane grond. De grond is droog en niet vochtig. De kruipruimte is via de kelderkast in de gang bereikbaar. Er is echter niet veel ruimte onder de vloer, er ligt redelijk wat zand. In totaal is het ongeveer 45 m2, over de lengte van de woning ligt een draagbalk, dus als je aan de andere kant wil komen moet er gegraven worden. Graag advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

Tochtvrijmaken van de woning

Ik heb last van tocht in alle gebruiksruimten. Ik heb geprobeerd met tochtstrips en kit de tocht te verminderen maar dat is helaas niet gelukt. Graag wil ik professioneel advies en uitvoering van de taken. Het betreft een appartement op de 1 verdieping van circa 95 m2.

Isolatie advies voor de woning

We willen graag isolatie-advies voor ons huis. Met name bij deuren en ramen tocht het flink, maar we willen ook graag advies wat we nog meer kunnen doen om de kou buiten te laten. Het is een tussenwoning en bijna overal hebben we al dubbelglas.

Woning isoleren

Mijn huis tocht door de deuren en bij de ramen. Daarnaast lijkt mijn woonkamer niet op aangename temperatuur te komen terwijl de andere ruimtes te warm zijn. Er komt rooklucht van mijn onderbuurman in mijn huis. Dus ook hier klopt iets niet. Ik woon op de eerste verdieping, mijn appartement is 50 m2 en verdeeld in woonkamer, gang, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer.

Tocht in de woning verhelpen

Ik heb tocht in mijn woning van bijna 5 jaar oud. Het komt vanaf het balkon, langs een zijraam of door de deur. Boven de deur zit al een zwarte vlek. Het gaat om vocht en kou en dit is al jaren zo. Er zit dubbel glas in de woning, wellicht dat tochtstrippen zouden helpen. Hetzelfde heb ik bij de voordeur en op de slaapkamer ook.

Isoleren ramen, deuren en zolderwand

Graag zou ik mijn ramen, deuren en zolderwand tochtvrij willen maken. Als het kan op korte termijn. Tocht is nu echt te veel. Ramen en deuren voorzien van tochtwerend materiaal door de hele woning. Op de zolder slaap ik en die wand is niet geisoleerd, dus deze wil ik laten isoleren. Het gaat om een tussenwoning uit 1969. Graag een vooraf afgesproken totaalbedrag voor de klus.