Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermische isolatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermische isolatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermische isolatie plaatsen

Thermische isolatie plaatsen

Wij zijn bezig met het aanschaffen van een oude boerderij, bruto 240 m2 buitengevel, 110 m2 plafond en ongeveer 200 m2 nieuw te plaatsen wanden op de bovenverdieping. Graag zou ik de gehele woning willen isoleren door middel van isolatie voorzet wanden en plafonds. Over de verdere afwerking ontvangen wij graag advies.

Thermisch isoleren dak met ecologische dampopen inblaas isolatie

Thermische plafondisolatie inblazen tussen multiplex platen. Dikte 125 mm. Oppervlakte is bij elkaar zo'n 280 m2. Isoleren met ecologische dampopen inblaas isolatie dus zeker geen PIR, XPS, EPS etc. wel Houteol, Isovlas, Cellulose etc.

Thermische isolatie plaatsen

Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie Het is een hoekhuis met bestaande red cedar gevelbekleding. Er is nu sprake van lekkage waarschijnlijk doordat de folie onder het hout niet meer voldoende afdichting geeft. Het bestaande hout kan waarschijnlijk hergebruikt worden, maar de folie moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte of hoor ik wat jullie kunnen bieden.

Thermische en geluidsisolarie aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor thermische en geluidsisolatie (vb. Recapan) aan de buitenzijde van onze woning (1939 circa 200 m2 dak). Mogelijk is ook de vervanging van de huidige dakpannen nodig. De offerte daarom graag splitsen: 1. Plaatsen isolatie onder huidige dakpannen 2. Vervangen dakpannen (aanschaf nieuwe dakpannen, afvoer oude dakpannen etc. ) + plaatsen isolatie. Prijzen all in (incl. Alle werkzaamheden/bijkomende kosten).

Bestaande plafonds verwijderen (in 5 ...

Bestaande plafonds verwijderen (in 5 kamers 1e verdieping). Een binnenwand (houten regelwerk met gipsplaten verwijderen). Nieuwe wand plaatsen met geluidisolatie. Inbouw kastenwand verwijderen, nieuwe wand plaatsen en voorzien van geluidisolatie. Plafonds aanbrengen met thermische isolatie, bij gedeelte tegen dak. 1e verdiepingsvloer thermisch isoleren. isolatie van bovenzijde aanbrengen (vloerbeschot verwijderen en weer herplaatsen). Van te voren afspraak maken om ter plaatse de ruimte te kunnen zien.

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ...

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ramen deels vervangen inclusief kozijnen en hergebruik van (op te knappen) glas-in-looddeel, alles dubbel glas. Met plaatsen van een lichtdicht scherm/ evt. rolgordijnconcept aan binnenzijde. Dit met als doel geluids-, thermische- en mogelijkheid tot lichtisolatie. Afhankelijk van kosten tzt rest van huis tevens isoleren voor succesvolle thermische isolatie.

Aanbrengen van een voorzetwand (15m2) ...

Aanbrengen van een voorzetwand (15m2) van gipslaten verdeeld over 2 kleine muren. Tussen voorzetwand en muur moet thermische isolatie aangebracht worden. Muren zijn solide dubbelsteens buitenmuren ZONDER spouw. Daarom opletten voor vochtproblemen.

Het betreft de islolatie van een loods, ...

Het betreft de islolatie van een loods, de loods bestaat uit enkel golfplaten. De wijze van isoleren is nog niet bekend, maar het gaat in eerste instantie om thermische isolatie. De interesse gaat uit naar isolatiealternatieven en het bijbehorende kostenplaatje. De loods is rond en bestaat uit 3 beuken. De globale afmetingen zijn 40x60x8. Het gaat om een tijdelijke oplossing (1,5 jaar), daarna wordt de loods gesloopt en komt er nieuwbouw. Thermische isolatie oplossingen met een lage kostprijs verdienen dus de voorkeur. Graag ontvang ik een reactie, mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.