Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen binnenmuur isoleren tegen geluid van buren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen binnenmuur isoleren tegen geluid van buren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen binnenmuur isoleren tegen geluid van buren

Stenen binnenmuur isoleren tegen geluid van buren

Ik wil een oude stenen binnenmuur van 3 bij ongeveer 8 meter laten isoleren ivm geluiden van de buren.

Zijmuur spouwisolatie

Het betreft de zijmuur van een hoekhuis - doorslaan van buitenmuur naar plafonds/muren. Ik weet dat de nok +/- 8 jaar geleden is vervangen. Ik wil graag dat er gekeken wordt wat het vochtprobleem veroorzaakt. Komt dit door het naar beneden zakken van de spouwmuurisolatie of door valspecie e/o puin dat contact maakt met de binnenmuur? Ik wil graag dat er gekeken wordt dmv een scopie of door een aantal stenen te verwijderen. igv Verzakte isolatie wil ik dat deze verwijderd wordt en dat er opnieuw geïsoleerd wordt. igv Valspecie/puin wil ik dat dit opgeruimd wordt. Ik wil de buitenmuur niet impregneren. 12 meter in de lengte en 5 a 6 meter hoog is de muur.

Buitenmuren aan binnenzijde isoleren van ...

Buitenmuren aan binnenzijde isoleren van 2 kamers op de tweede verdieping van een tussenwoning in Dordrecht. Het te isoleren muuroppervlak is ongeveer 2.10 x 2.50 in kamer 1 en 2.10 x 4 in kamer 2. In beide kamers bevinden zich grote ramen. Werkzaamheden op volgorde: 1. Meubilair stofvrij afdekken met folie 2. CV elementen en leidingen op werkplek leegmaken, van de muur halen en tot na de klus opslaan op verdieping. 3. Kalklaag verwijderen tot op de stenen binnenmuur. 4. Rachels waterpas plaatsen. 5. Waterbestendige gipsplaat aanbrengen met roestvrije schroeven. 6. Glad afwerken om op te kunnen behangen. 7. Behangen met glasvies vezel behang. 2. CV elementen en leidingen op nieuwe wanden aanbrengen, voorzien aan achterzi