Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spouwmuur en vloerisolatie reinigen en impregneren gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spouwmuur en vloerisolatie reinigen en impregneren gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spouwmuur en vloerisolatie reinigen en impregneren gevel

Kruipruimte van vloerisolatie voorzien

Wij willen onze vloer/kruipruimte laten isoleren en mogelijk ook de spouwmuur. Graag willen we een vrijblijvend adviesgesprek hiervoor aanvragen.

Spouwmuur- en vloerisolatie, reinigen en impregneren gevel

Ik ontvang graag offertes voor het isoleren van de spouwmuur, reinigen (verwijderen van klimopresten en weer) en impregneren van de gevel en aanbrengen van vloerisolatie in mijn huis. De oppervlakte van de gevel is ca 110m2. De oppervalakte van de te isoleren vloer ca 50m2. Aandachtspunt: een spouwmuurisolatiemiddel dat ook muizen weert heeft de voorkeur. Voorkeur voor vloerisolatie gaat uit naar een reflecterende folie met Rd>3,6. Opname ter plaatse is uiteraard mogelijk. De werkplek is goed bereikbaar.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn vrijstaande woning laten isoleren. De woning is rond 1938 gebouwd en heeft houten vloeren, zonder isolatie. Er is een aanbouw met een geïsoleerde betonvloer. Er is een kruipruimte van circa 35 cm hoog onder de woning met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Ik ontvang graag een offerte voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen of korrels of wat anderszins wordt aanbevolen. Verder wil ik de spouw in de buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 75 m². Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van vlokken of korrels. Voor zowel de vloer als spouw wil ik minimaal HR+ isolatiemateriaal.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Het betreft vloerisolatie in de kruipruimte met schuim (80 m2), spouwmuur isolatie van totaal 110 m2 met PUR of glaswol (nog te bepalen). Alles is goed bereikbaar, de kruipruimte is droog (geen grondwater), de vloer is beton.

Compleet isoleren van de woning

Het gaat om combinatie en totaal offerte voor vloer-,dak- en spouwmuur isolatie voor een rijtjeshuis uit 1938. Het isolatiemateriaal moet minimaal een RD waarde hebben van 2.5. Dit graag vermelden op de offerte. Vloerisolatie in de kruipruimte in combinatie met een houten vloer en een hoogte van circa 60 cm. Totale oppervlakte 31 m2. Goed bereikbaar door middel van ingang kelder en geen vochtplekken, kruipruimte is droog. Graag offerte aanbieden met isolatie door middel van luchtkussens. Dakisolatie op zolder die loter gebruikt wordt voor opslag, afwerking hoeft niet optimaal te zijn, echter dient isolatie niet zichtbaar te zijn. Totale grondoppervlakte 31 m2. Hoogte van de nok is circa 2 meter. Zolder is goed bereikbaar via vlizotrap. Spouwmuur isolatie voor een spouw van 5 cm. Totale oppervlakte te isoleren buitenmuren 65 m2, inclusief ramen. Normale inliggende voegen van circa 1 cm. Boringen in muur dienen stenen niet te beschadigen. Isolerende werkzaamheden dienen in januari/februari plaats te vinden. Exacte datum is flexibel.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie 0-2 cm. En vloerisolatie kruipruimte pl. 40 m2. Graag advies materiaal etc.

Vloer- en spouwmuurisolatie aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie. De vloer in de woonkamer is circa 50 m2 en heeft een kruipruimte. De kruipruimte moet ik nog toegankelijk maken, ik kan geen toegangsluik vinden. De vloer in de uitbouw heeft volgens mij geen kruipruimte, is met de bouw meegenomen. Kan die dan wel geïsoleerd worden? De spouwmuur is 2 meter aan de voorzijde en 12 meter hoog, de aanbouw 8 x 2 meter spouw.

Spouwmuur- en vloerisolatie

- spouwmuurisolatie voor- en achtergevel, 6 meter breed bij 5 meter hoog(twee keer), ramen en deuren er nog af. - vloerisolatie begane grond, 6 bij 8,5 meter. - advies over vochtigheid kruipruimte

Vloer laten isoleren plus spouwmuur

Het isoleren van de kruipruimte, met vloerisolatie. We willen graag Tonzon. Betreft een ruimte van 56 m2. De hoogte van de kruipruimte is 58 cm. Het is een betonnen vloer. Wij willen tevens de muren van onze woning laten isoleren. Het betreft een spouwmuur van een huis uit 1972.

Spouwmuur isolatie: ...

Spouwmuur isolatie: appartementencomplex/ hoekwoning bestaande uit 3 woningen. Vloerisolatie: ca. 100 m2 oppervlak, kruipruimte aanwezig, of gehele oppervlakte via kruipruimte bereikbaar is, is niet bekend.