Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer geluidsdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer geluidsdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer geluidsdicht maken

Slaapkamer geluidsdicht maken

Ik wil mijn slaapkamer aan de straatkant geluidsdicht maken.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik heb een klein slaapkamertje die ik graag geluidsdicht wil maken voor geluiden van buitenaf. Zodat ik gewoon kan slapen als mijn graag feestvierende buren weer eens bezig zijn. De slaapkamer is 7. 35 m2 en het is een huurhuis. Ik zou graag weten of er mogelijkheden zijn.

Muur geluidsdicht laten maken

Ik wil de muur van mijn slaapkamer naar de buren goed geluiddicht laten maken. De muur is ong. 4,30 meter lang en 2,70 meter hoog. De muur is nu dun, soort gipswand, en zeer gehorig.

Kamers geluidsdicht laten maken

Ik wil mijn woonkamer geluidsdicht laten maken en wil graag weten hoeveel ik ervoor kwijt ben en dat geldt ook voor de slaapkamer. Graag van elk een aparte offerte

Kamer geluidsdicht maken

De slaapkamer grenst aan de badkamer en de ruimte voor de wasmachine van de buren. Deze ruimte willen wij geluiddicht maken. Het betreft een woning uit 1926 met houten vloeren. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? De wand is 5.50 meter lang en 2.36 meter hoog.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Wij wonen in een flat die is gebouwd in 1992. We vinden de slaapkamer van 4 x 4 m1 erg gehorig. Er ligt al wel lamelparket met meer dan gemiddelde isolatie. Graag ontvangen wij een prijsopgave van de kosten om in die kamer extra geluidsisolatie aan te brengen, zodat we de woongeluiden van de onder- en bovenburen minder gaan horen.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

De slaapkamer ligt aan de voorzijde van een straat in het centrum met een cafe op 30 meter van de slaapkamer, het raam is 3. 60 lang en 1. 70 hoog en is voorzien van rolluiken.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Ik wil in mijn nieuwbouw woning 1 slaapkamer laten isoleren van 15.6 m2, of beter gezegd geluiddicht laten maken. De woning wordt nu gebouwd en is begin 2016 klaar om opgeleverd te worden. We gaan op de bovenste verdieping wonen. We willen in de slaapkamer geen geluid van onze zij- en onderburen horen. Graag ontvang ik advies over hoe we dat het beste kunnen realiseren?

Kamer geluidsdicht isoleren

Ik wil graag mijn slaapkamer geluidsdicht isoleren in verband met geluidsoverlast van onze buren. De kamer is 5 bij 3 meter en graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Het betreft in ieder geval de vloer en de muren.

Woon- en slaapkamers geluidsdicht isoleren

September 2015 verhuis ik naar een tussenwoning uit 1906 (woonoppervlakte 63 m2). Daarin wil ik graag de binnenwanden (naar de buren) laten isoleren van de woonkamer en de 2 slaapkamers waarbij er zo min mogelijk ruimteverlies optreed. Mogelijk dat ook rekening moet worden gehouden met het verleggen van stopcontacten. Het gaat om de volgende breedtes: 6. 86m (met schouw) en 2. 77m voor de woonkamer, 1. 95m en 2. 95m voor slaapkamer één en 1. 90m en 1. 90m voor slaapkamer twee. Indien mogelijk graag offertes ínclusief afwerking van de wanden (stucen of stucwerk-klaar maken). Zie voor een indicatie van de woning de bijlage met plattegronden en foto's. Ik kijk uit naar uw reactie!