Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuimbeton laten storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuimbeton laten storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuimbeton laten storten

Schuimbeton laten storten

Voor de renovatie van ons huis zijn we opzoek naar een bedrijf dat ons schuimbeton kan leveren voor het vervangen van de oude houten vloeren. Het gaat in eerste instantie om een hoeveelheid van 21 m3 (55 m2 x 0,35 m diep. + 10% extra) type 600. Vanaf de straat moet het ongeveer tussen de 20 en 40 meter verderop gestort worden.

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

Ik wil graag schuimbeton in de woonkamer en de keuken. De houten vloer en balken verwijderen we zelf. De bedoeling is dat het grondwater weggedrukt wordt. Betreft 2 ruimtes, een van 8 bij 4 meter en de andere ruimte is ongeveer 12 bij 4 meter. Mocht u nog andere opties hebben, deze hoor ik graag!

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte c.a. 14 m3 vol laten storten, zonder deklaag en vloer verwarming. Ik ga zelf de oude houten vloer verwijderen en ik ga plastic leggen. Ik zou graag willen weten wat het bijvoorbeeld per kuub zou kosten.

Vloer van schuimbeton laten storten

Ik wil graag een nieuwe vloer. Ik wil graag de ouwe vloer laten verwijderen en dan schuimbeton erin. De oude vloer verwijder ik zelf. De oppervlakte van kruipruimte is 32.50 m2 en zou 40 cm diep willen.

Schuimbeton op de vloer laten storten

Houten vloer van jaren '30 woning vervangen door (schuim)beton met vloerverwarming. Het gaat om een ruimte van ongeveer 42 m2. Het betreft hier enkel de huiskamer. De fundering is op staal gefundeerd.

Schuimbeton isolatie in de woning aanbrengen

Wij willen onze kruipruimte vol laten storten met schuimbeton. Het betreft +/_ 47m2 en dan 30cm dikte. (wat is de rw waarde)

Schuimbeton storten in bestaande bouw

Ik wil graag 16.234 kuub schuimbeton laten storten in bestaande bouw a 52 m². De ruimte is goed bereikbaar. Het voorwerk verzorg ik zelf.

Schuimbeton storten

Ik wil graag 15 kuub schuimbeton laten storten in bestaande bouw van 30 m2. De ruimte is goed bereikbaar.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag 25 m3 schuimbeton in de kruipruimte laten storten. Zodat de voorkamer een geïsoleerde vloer heeft. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2. De kruipruimte is ongeveer 0.80 meter hoog.

Schuim beton laten storten

Ik wil graag schuim beton laten storten in een kamer van 50 m2, het schuimbeton wil ik graag 25 centimeter dik laten storten. Wat kost dat?