Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuimbeton in de kelder aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuimbeton in de kelder aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuimbeton in de kelder aanbrengen

Schuimbeton in de kelder aanbrengen

Onze kelder is lek en is niet dicht te maken. Aangezien deze toch niet gebruikt wordt willen we hem dicht maken. Afmetingen zijn ongeveer 2,10 x 2,00 x 0,90 m

Kruipruimte ophogen en isoleren met schuimbeton

Zand kruipruimte in de kelder is deels verzakt; vochtig zand ±25 m2. Saneren, opvullen en isoleren met schuimbeton? Graag advies hierover en mogelijk een andere oplossing als dat een beter resultaat geeft. Vooralsnog eerst een indicatie van kosten.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Ik wil graag mijn kelder/kruipruimte (hoogte 1,20) laten ophogen, omdat de betonbalken van de fundering bloot liggen. Er moet ongeveer 50 cm zand in en daar op graag een laag schuimbeton. De voorkant van de kelder is goed te bereken en staat ongeveer 15 meter van de weg. De kruipruimte zelf is op en ook goed begaanbaar, deze is 151 m2 groot. Graag hoor ik van u.

Schuimbeton in de kelder aanbrengen

In de kruipruimte van 45 m2, schuimbeton aanbrengen. Er staat geen water in de ruimte en het zal ongeveer 50 cm hoog zijn.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Gaat om een kelder met een afmeting van 10 bij 7 meter. De hoogte in de kelder is circa 40 cm. Grondwater op sommige plekken zichtbaar door onregelmatige ondergrond.