Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen

Kruipruimte afzuigen en opnieuw isoleren

Het zand in de kruipruimte is vervuild door gebroken keukenafvoer. Graag ontvang ik een offerte voor 0,20 x 4 x 2 meter afvoeren van vervuild zand en een schelpenlaag aanbrengen.

Kruipruimte van een schelpenlaag voorzien

Ik zoek een partij die in mijn kruipruimte van 90 m2 een laag van 20-30 cm schelpen aan kan brengen. De woning is goed bereikbaar.

Schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen

Onze woning heeft ongeveer 55 m2 kruipruimte. We zouden die graag een laag schelpen geven ter isolatie.

Kruipruimte ophogen met schelpenlaag

Het vochtprobleem in de kruipruimte aanpakken door middel van het aanbrengen van een schelpenlaag. 8 x 6 en 2 x 5 meter. Momenteel ligt er zand.

Schelpenlaag aanbrengen in de kruipruimte

Schelpenlaag aanbrengen in kruipruimte van circa 45 m2. Bovenkant geïsoleerd met purschuim (circa 80 cm hoogte) tot grond, ondanks dat nog veel vocht. Zelfs onder het aangebrachte purschuim is het nat. Kruipruimte is ongeveer 6 a 7 meter verwijderd van de stoep, dus wel goed bereikbaar.

Schelpenlaag in de kruipruimte

Ons huis is al met tempex aan de onderkant van de vloer geïsoleerd. Mogelijk kan een schelpenlaag nog iets extra bijdragen aan temperatuur en vocht. Deze moet aangelegd worden in de kruipruimte. Wij willen namelijk een vloerverwarming aanleggen en we zien dat de isolatie nog niet goed genoeg is.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruipruimte 70 m2, diepte 1 meter. Er staat wat water in, niet continue hetzelfde pijl. Toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Graag een schelpenlaag aanbrengen om vocht te reguleren.

Vochtprobleem verhelpen met schelpenlaag

Onze kruipruimte bevat vaak water. We willen dit verhelpen met schelpen. De oppervlakte is ca. 125 m2 en de kruipruimte is via 2 afzonderlijke luiken goed bereikbaar.

Schelpenlaag aanbrengen op een betonnen werkvloer

Ik ben bezig met het te laten installeren van een renovatie vloer. Op maandag 18 juli zou ik op vanaf boven schelpen willen laten aanbrengen het betreft 50 m2 met een gewenste laagdikte van 20 cm. Het betreft een particuliere woning in Goes. Ivm de renovatie vloer is de volledige kruipruimte van bovenaf toegankelijk.

Kruipruimte voorzien van schelpenlaag

De kruipruimte heeft een oppervlakte van circa 106 m2; de hoogte is 65 cm; de gewenste hoogte van de schelpenlaag is 25 à 30 cm. Er staat een klein laagje water in. De ruimte is goed toegankelijk. Het zijn 5 compartimenten. Enig afval moet nog verwijderd worden. Er liggen wat verwarmingsbuizen en wat isolatiemateriaal voor de verwarmingsbuizen.