Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schelpen ter isolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schelpen ter isolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schelpen ter isolatie aanbrengen

Schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen

Onze woning heeft ongeveer 55 m2 kruipruimte. We zouden die graag een laag schelpen geven ter isolatie.

Schelpen ter isolatie aanbrengen

Ondervloer 45 vierkante meter met schelpen

Schelpen ter isolatie inde kruipruimte storten

Ik heb 7 kuub schelpen nodig ter isolatie/storten in de kruipruimte. Levering graag volgende week al.

Kruipruimte met schelpen isoleren

Levering en transport van schelpen ter isolatie van een kruipruimte in Haarlem. Inclusief storten van de schelpen in de kruipruimte. Het gaat om 6 m3. Belangrijk is dat de levering morgen, 26 april, kan plaatsvinden.

Schelpen ter isolatie aanbrengen in de kruipruimte

Daar wij in de kruipruimte schimmelvorming hebben wil ik dit graag isoleren met schelpen. Een ander isolatiemateriaal is niet wenselijk. De ruimte is 1 tot 1.5 meter hoog en verdeeld in 2 ruimtes. De 2 ruimtes zijn samen 50 m2 groot. In de woning zijn er op verschillende plekken luiken naar de ruimte aanwezig. Ik wil de werkzaamheden op zo'n kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Schelpen ter isolatie van de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben vocht in de kruipruimte. Graag willen wij de ruimte isoleren met schelpen. Het gaat om 45 m2 en bij de voordeur zit een kruipluik.

Ruimte opvullen met schelpen tegen stank/vocht

Ik heb een slaapkamer laten bouwen op vochtige grond in het deel van een woonboerderij. Het vocht zorgt voor stank / schimmel. De ruimte onder de kamer is wisselend, maar gemiddeld 20 cm hoog. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 4 meter.

Schelpen ter isolatie van de kruiprimte

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van mijn kruipruimte met behulp van schelpen. Het betreft een kruipruimte van 11 bij 4,5 meter en deze is ongeveer 1 meter hoog. Het is een open kruipruimte welke goed toegankelijk is. De kruipruimte is vochtig met als gevolg dat de woonkamer vloer erg koud is.

Schelpen storten ter woningisolatie

De vloer in ons huis wordt vervangen. Deze mogelijkheid willen we aangrijpen voor het aanbrengen van isolatie. Ons huis heeft geen last van optrekkend vocht, maar bij sommige buren wel. De vloer voelt wel koud aan. Ik denk aan het storten van schelpen. De oppervlakte is 45 m2. Kunt u aangeven wat de kosten en doorlooptijd van deze klus is?

Schelpen ter isolatie aanbrengen

Voor 50 m2 schelpen voor onder de vloer voor het opnemen van grond water en isolatie Hoe veel wordt er aan geraden en wat zijn de kosten??