Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie en isolatie van buitengevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie en isolatie van buitengevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie en isolatie van buitengevel

Plafond isoleren

Het gaat om het plafond van een appartement op de begane grond, ongeveer 52 m2. Het gebouw stamt uit de jaren 1930 en heeft dus houten vloer-/plafondbalken. Voor thermische isolatie en tegen geluid van de bovenburen wil ik het plafond geïsoleerd hebben. Nu vormt het plafond een holle klankkast die alle geluiden lijkt te versterken. Cellulose klinkt aantrekkelijk en het aanbrengen door inblazen lijkt, vanwege aanwezigheid van de oude latten/rachels en het hergebruik daarvan als basis voor de gipsplaten, de handigste methode van isoleren. Vanwege renovatie is nu alles gestript, plafond zal binnenkort met gipsplaten op de originele houten latten afgewerkt worden. Na aanbrengen van de eerste laag gipsplaten zou geïsoleerd kunnen worden, zodat de daarvoor benodigde gaten mooi afgewerkt worden door de tweede laag gipsplaten. Ik verwacht dat het plafond vanaf 20 mei of eind mei klaar zal zijn voor isolatie.

Woonboerderij isoleren

Renovatie betreft een woonboerderij. Waarbij geïsoleerd kan worden op de bestaande daksporen, ongeveer 200 m2. Graag willen we de isolatie plaat dikte zo dun mogelijk houden om een passend dakgoot detail te behouden. Daarnaast vragen we ons af of we van buiten isoleren ook kunnen combineren met van binnen isoleren, tussen de daksporen. Dit komt namelijk de isolatie plaat dikte ten goede.

Renovatie en isolatie van buitengevel

Zal graag een prijs offerte krijgen om de buitengevel te isoleren en renoveren. Gaat om een woning van 1900 en een aanbouw van 1987. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Voorgevel is ongeveer 38m2, de zijgevel zal iets meer zijn. daarnaast wordt ik graag deskundig geadviseerd over de duurzaamheid in zijn totaal.

Plafond isoleren

Het gaat om het plafond van een appartement op de begane grond, ongeveer 52 m2. Het gebouw stamt uit de jaren 1930 en heeft dus houten vloer-/plafondbalken. Voor thermische isolatie en tegen geluid van de bovenburen wil ik het plafond geïsoleerd hebben. Nu vormt het plafond een holle klankkast die alle geluiden lijkt te versterken. Cellulose klinkt aantrekkelijk en het aanbrengen door inblazen lijkt, vanwege aanwezigheid van de oude latten/rachels en het hergebruik daarvan als basis voor de gipsplaten, de handigste methode van isoleren. Vanwege renovatie is nu alles gestript, plafond zal met gipsplaten op de originele houten latten afgewerkt worden. Na aanbrengen van de eerste laag gipsplaten zou geïsoleerd kunnen worden, zodat de daarvoor benodigde gaten mooi afgewerkt worden door de tweede laag gipsplaten. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen.

Plafondisolatie en nieuwe plafondplaten aanbrengen

Mijn woning (flatwoning) is ongeveer 53 vierkante meter groot. Het huis is uit de jaren '30 en waarschijnlijk in de jaren '70 gerenoveerd. Het plafond is op 2.70 meter hoog. In de gehele woning zou het plafond tegen geluidsoverlast van de bovenburen geïsoleerd moeten worden en moet er een nieuw plafond er in. Het huidige plafond bestaat uit hout (vloer bovenburen) met riet eronder en met gips erop gestukt. Het zijn geen gipsplaten (is niet duidelijk zichtbaar) Het stukwerk is al heel oud en massief gescheurd en poreus. In de gang heeft de verhuurder de scheuren dicht laten stukken. Het is niet meer mogelijk lampen of gordijnenrails op te hangen of voor ander doeleinden een gaat te boren. Ik weet niet of het oude plafond verwijderd of het nieuwe eronder, dus verlaagd, geplaatst moet worden. De bovenburen hebben hun laminaat zonder isolatie op de houten vloer liggen. Het plafond beweegt als zij lopen/stampen. Ik heb mijn verhuurder hierover in gebreke gesteld. De offertes wil ik de verhuurder laten toekomen om te voorkomen dat hij, zoals in het verleden, een duurder bedrag voor de renovatie opnoemt om vervolgens de huur onrechtmatig te verhogen of het onderhoud geheel weigert. Indien de verhuurder zijn verplichting niet nakomt een geen van uw offertes accepteert zal ik de werkzaamheden zelf laten uitvoeren en aan de verhuurder in rekening stellen.

Isolatie / renovatie buitenzijde woning

Woning dient aan de buitenzijde geïsoleerd te worden. Afwerking door middel van stucwerk, steenstrips of iets anders. Graag begeleiding en advies, keuze leverancier, mede i.v.m. benodigde ventilatie, voorkomen vochtproblemen. Het betreft een woning uit ongeveer 1900-1910 met dikke muren en kleine ramen maar zonder isolatie. Het is geen beschermd stadsgezicht of monument. Op het moment hebben we al vochtproblemen.

Controle spouwmuur isolatie

In 1975 is de spouwmuur van mijn woning geisoleerd met Isoschaum door de firma JAVO uit st. willebrord Van deze firma heb ik niets meer van gehoord. Daar ik onlangs gelezen dat er na zoveel jaren controle en eventueel renovatie nodig is mijn vraag wie helpt me uit de droom?

renovatie/isolatie pannendak

Bestaand pannendak dient geïsoleerd te worden met unidek dakplaten. Dakpannen dienen hergebruikt te worden. Aanbrengen van 6 (velux) dakramen (afm ca. 140x100 cm). Tevens renovatie van ca. 30 meter dakgoot.

Graag ontvang ik een indicatie van tijd ...

Graag ontvang ik een indicatie van tijd en kosten voor het aanbrengen van warmte isolatie en afwerking aan het dak van mijn woning, een begin jaren dertig huis. Bijzonderheden, er is in een eerdere renovatie een folie aan de tussen het dakbeschot en de pannen aangelegd, maar ik weet niet of deze dampdoorlatend is. Gezien de geringere ingrijpendheid van de operatie heeft aanbrengen van de isolatie binnenshuis de voorkeur, maar wel zodanig dat er geen kans is op vocht - en rotproblemen in het dakbeschot. Tot slot geef ik de voorkeur aan hoogwaardige en mlieuvriendelijke materialen.

Pand uit 1912. Zolder is van binnen ...

Pand uit 1912. Zolder is van binnen gestript tot op dakbeschot. Dakbeschot is tijdens vorige 'renovatie' lelijk, maar degelijk gerepareerd. Nieuw pannendak, geen buitenisolatie. Nieuwe electriciteitsleidingen. Dak beschikt over 3-4 dakkapellen. Schuin dak begint ca. 90 cm boven de vloer. Afmeting ruimte ca. 4 x 8 meter. Schuin dak over beide lange zijden en 1 korte zijde. Doel: Isolatie dak aan de binnenkant d.m.v. glaswol of vergelijkbaar materiaal, afgetimmerd met gipsplaten die van boven naar beneden lopen. Isolatie TUSSEN de vertikale spinten. Aanbrengen enkele horizontale balken/rachels noodzakelijk. Tevens warmte- en geluidisolatie rechtopstaande gedeelte (90 cm) van vloer tot aan schuin dak, op dezelfde wijze. Geen verlaagd plafond o.i.d. Totale oppervlakte ca. 70 m2 maximaal