Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ramen in huis en slaapkamer isoleren tegen geluid? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ramen in huis en slaapkamer isoleren tegen geluid. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ramen in huis en slaapkamer isoleren tegen geluid

Gevel en dak isoleren

Het dak is 13 meter lang en het huis is circa 7.5 meter breed met een hellend dak (gewoon en zonder schuine dakramen ). Isoleren van binnenuit. Misschien dat er iets aan isolatie in/ op zit, dit durf ik niet te zeggen. De voorkant van de gevel is voorzien van schroten, deze dient ook te worden geïsoleerd (10.5 m2). Vraag is wat moet eerst gebeuren? Vervangen schroten of isoleren? De achterkant en de zijkant bij elkaar zijn ongeveer 13 m2 (veel ramen).

Ventilatieroosters vervangen door geluiddichte roosters

Ik woon nu al een jaar in ons nieuwe huis en heb heel veel last van lage frequentie geluiden. We wonen aan een drukke auto weg en ik denk dat het daardoor komt. Het is erg vervelend want ben heel gevoelig voor dit soort geluiden. We hebben hr++ ramen in het hele huis echter hoor je ook gewoon mensen op straat praten. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen opvragen. De roosters zijn heel erg simpel je duwt een knopje omhoog en dan schuift een plaat omhoog. Ook laten deze ook veel kou door. Kan er bij mij thuis gekeken worden en een offerte gemaakt worden van de totaalprijs?

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij maken

Wij willen graag ons appartement dat op de 2e verdieping ligt, tochtvrij laten maken. Het tocht vooral bij de voordeur en bij alle 4 de ramen. Deze zijn al voorzien van een tochtstrip, maar op een of ander manier komt er toch nog tocht langs. Wij hopen dat iemand ons kan helpen ons huis snel tochtvrij te maken.

Aanbrengen van geluidsisolatie voor muziekkelder

Ik heb een kelderruimte die ik wil isoleren om geluidsoverlast van de muziek voor buren, maar ook voor rest van het huis te beperken. De ruimte heeft 2 ramen en er lopen rioleringsbuizen doorheen. Welke opties zijn er om een goede reductie in decibel te krijgen en welke kosten zijn hieraan verbonden? Kamer is ongeveer 25-30 m2. Kelder is redelijk bereikbaar.

Huis tochtvrij maken

In mijn hoekwoning die gebouwd is eind jaren '70 hebben wij veel last van tocht. Ik wil graag een vakman uitnodigen om eens te bekijken welke maatregelen er genomen kunnen worden om die tocht te verminderen. Het gaat daarbij vooral om maatregelen bij deuren, ramen en kozijnen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Ramen in huis- en slaapkamer isoleren tegen geluid

Ik wil graag geluidsisolatie voor het huiskamer raam van circa 200 bij 240, deze hoeft niet open te kunnen. Tevens advies voor geluidsisolatie van 2 slaapkamer ramen welke wel open moeten kunnen. De slaapkamer ramen zijn circa 140 bij 160 cm en 90 bij 160 cm. In alle ramen zitten ventilatieroosters, welke we niet in gebruik hebben. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een prijsopgave.

Vocht en kouproblemen localiseren

's Ochtends is de voordeur steeds nat en ook de ramen in de woonkamer en keuken. Ik zou graag laten nakijken waar dat vandaan komt en wat de kosten zijn om het te verhelpen. Ook hebben we vervelende koustromen, waardoor het nooit behaaglijk in huis is ook al staat de verwarming aan. Ook daarvan zou ik willen weten waar het vandaan komt en hoe duur dat is om te verhelpen.

Isolatiemaatregelen nemen in huis

Wij willen graag offertes voor een aantal isolatiemaatregelen in het kader van de regeling 'Subsidie Energiebesparing Eigen Huis', namelijk: - vloerisolatie (totale oppervlakte is 82,1 m2) - glas en kozijnen vervangen begane grond ramen (3 stuks) - glas en kozijnen achterpui vervangen, alsmede schuifdeur in achterpui vervangen (1 stuks) - voordeur vervangen

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij hebben 3 slaapkamers (4 ramen) op de begane grond aan de straatkant. Zouden misschien wat extra's willen doen om geluid van de straat buiten te houden. We hebben nu gewoon dubbel glas. Het zijn kiepramen. Misschien zitten er wel wat geluidslekken aan de voorkant van het huis.

Isoleren tegen geluidsoverlast

Het huis heeft 4 verdiepingen en een zolder. Op de derde verdieping zijn de slaapkamers met schuine daken. Geluidsoverlast buren lijkt via daken en vooral aangrenzend aan hun douche en trappengat te komen. Ik wil dit zelf oplossen, omdat zij niet bewust geluidsoverlast maken. Er lijkt tevens iets van geluidslekkage. Het betreft een rijtjeshuis waarvan de eerste twee verdiepingen grenzen aan een parkeergarage. Op 1.50 meter beginnen de daken op de slaapkamer, ook zitten er vlieringen op 2.50 meter hoog. Er zitten luchtkanalen in, hier komt relatief veel buitengeluid uit. Indien mogelijk dit graag dichten. De ramen zijn goed geïsoleerd, buitenmuren zijn goed geïsoleerd. We hebben veel last van luchtgeluid. Indien er alleen een voorwandje geplaatst hoeft te worden, kom je uit op zo'n 20 m2.