Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam isoleren of voorzetraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het realiseren van minder geluidsoverlast op de begane grond. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de specialist. Daarnaast zijn we ook benieuwd op wat voor een manieren wij onze woning thermisch kunnen isoleren. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat bij ons over een wand met raam aan de voorkant van ons jaren 30 huis, om de verkeersgeluiden van buiten te verminderen. Ik vind het zelf lastig inschatten of we alleen deze wand moeten doen, of dat er ook nog andere zaken nodig zijn. Het buitengeluid als we op de 1e verdieping zijn hebben we niet zoveel last van want ’s avonds en ’s nachts is het rustig op straat, maar het is vooral als we in de kamer zitten. Er is ruimte genoeg voor een extra wand, maar er zit wel een radiator, tv/internet-aansluiting, raam en stopcontact op, dat zal het wel wat ingewikkelder maken? Het glas is dubbel glas overigens. Denken jullie dat we het geluid kunnen verminderen met de voorzetwand, ook al bestaat de wand voor een groot deel uit glas? De etage is op de begane grond, en de totale wand is 4 meter breed en 2,76 meter hoog. Binnenzijde woning is voorzien van glasvezelbehang.

3 buitengevels isoleren en afwerken

Sleuteloverdracht aangekochte woning is medio december 2020. Gaat om een hoekhuis uit 1923 waar wij daarna zo snel mogelijk de buitengevels van geisoleerd willen hebben. Na aftrek van raam- en deurpartijen schat ik de te behandelen geveloppervlakte in totaal op circa 120 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie wat afgewerkt wordt met steenstrips om de "baksteen-look" te behouden.

Raam-erker isoleren

Wij hebben in de keuken een raam-erker met een marmeren vensterbank. Dus alleen het raam is uitgebouwd. De vensterbank kan ik in de winter gebruiken als verlengstuk van mijn koelkast. Er komt veel kou doorheen. Hoe kan dit geïsoleerd worden en wat gaat dat kosten? De raam-erker loopt schuin uit de gevel en is 160 cm breed en op het diepste gedeelte 65 cm.

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.

Jaren 30 voordeur isoleren & tocht dicht maken

Ik wil graag mijn jaren 30 voordeur laten isoleren en tocht vrij krijgen. Het is een houten voordeur met in het midden een glasloot raam en een brievenbus. Graag zou ik de deur willen behouden vanwege de stijl.

Woonboerderij isoleren

Betreft verbouwing woonboerderij. - gevelisolatie binnen ongeveer 135 m2 Optie overig werk: - isoleren betonvloer 75-100 m2 - plaatsen (eventueel ook leveren: hout en HR++ glas) 6 x ramen in oud houten kozijn, onder 4 ramen houten dorpel vervangen, 1 x kozijn + raam, 2 x stalraam vervangen door houten kozijn + raam, openslaande deuren in bestaand kozijn Isolatiewaarde moet voldoen aan de voorwaarden subsidie isolatie 2020. Uitvoering werk in overleg. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Doorlopend kozijn van eerste verdieping naar zolderverdieping. De vloer van de zolderverdieping ligt midden voor dit doorlopende raam(raam is opgedeeld in 3 gedeelten). Dit veroorzaakt veel condens en schimmelvorming. Koudebrug! gaarne oplossing voor dit probleem. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Binnenzijde van gevel isoleren

Isolatie aan de binnenzijde muur aan de zijkant van het huis (13 meter), alleen de benedenverdieping. Er zit 1 raam in. We zijn nu in het koopproces, en hebben gisteren de bouwtechnische keuring gehad. Daar werd gevelisolatie geadviseerd. We hebben geen idee van de kosten, en willen deze werkzaamheden graag in 1 juni beginnen.

Berging isoleren

We gaan een nieuwbouwwoning kopen met een berging aan huis. We willen deze berging laten isoleren (zowel warmte als geluid). Er wordt gedrumd en gitaar gespeeld, dus het is belangrijk dat geluidsisolatie goed is, we willen het buiten niet kunnen horen. De maat van de berging is 3.25 m bij 5.99 m en aan 1 kant vast aan de woning. De berging wordt door de aannemer aangepast door de standaard kanteldeur te verwijderen en aan te passen naar de gewone deur en een raam. Afhankelijk van de prijs willen we de berging direct door de aannemer laten isoleren (warmte isolatie muren en dak) of dit achteraf laten doen. We zouden daarom graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de berging voor warmte en een aparte offerte voor warmte en geluid.

Voorgevel isoleren

Ons huis, een tussenwoning, is tijdens renovatie goed geïsoleerd, alleen de voorgevel is niet gedaan. Spouwmuurisolatie is geen optie omdat de ruimte te nauw is. De gevel bestaat uit muur onder het raam beneden en rondom de deur en bovenraam. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van buitengevel isolatie. Ondanks dat het een tussenwoning is, denken we dat het wel mag (de voorgevels van de huizen verspringen ten opzichte van elkaar). De oppervlakte zal niet gauw meer zijn dan 15 m2.

Partners

Partners van Casius