Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Puin en zand afvoeren uit kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: puin en zand afvoeren uit kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: puin en zand afvoeren uit kruipruimte

Puin en zand afvoeren uit kruipruimte

Ik wil de kruipruimte isoleren maar er ligt puin en zand, dus dat moet eerst worden opgeruimd. Oppervlakte 56 m2. Hoogte tussen 50 en 75 cm.

Compartimenten van kruipruimte laten uitzuigen

We hebben een kamer en suite van ongeveer 45 m2 waarvan de kruipruimte vol ligt met zand en puin. We willen het laten uitzuigen tot 0,5 meter. Er zijn twee luiken die toegang geven. Kunt u een prijs geven? Gaat om 2 compartimenten.

Kruipruimte uitzuigen

Ik heb een jaren dertig woning en mijn kruipruimte ligt vol met zand en puin. Het gaat om 41 vierkante meter. De kruipruimte moet 50 cm zijn om te isoleren en dat is het ook, maar door zand en puin is de kruipruimte op sommige plekken 25 cm. De kruipruimte is alleen via een luik bij de voordeur toegankelijk. Graag reacties van professionele bedrijven die zand en puin machinaal kunnen verwijderen.

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.

Zand uit de kelder zuigen

Graag zou ik een all-in offerte ontvangen voor het laten wegzuigen van circa 5 m3 zand (enig puin aanwezig) uit een souterrain. Souterrain is middels trap en deur te bereiken, ongeveer 5-10 meter van de straat. Het souterrain is 15 meter diep. Graag zou ik ook de meerprijs weten voor 1 of 2 m3 meer.

Kruipruimte uitzuigen

De kruipruimte is 8 meter lang x 4. 5 meter breed. Het diepste punt is ongeveer 50 cm diep, bij de kruipluiken, maar loopt op tot ongeveer 25 cm. De kruipruimte wil ik egaliseren op een diepte van ongeveer 70 cm zodat er een bodem afsluiter geplaatst kan worden (± 10 cm schelpen) en er nog voldoende ruimte overblijft om de vloer na te isoleren. De schatting is dat er ongeveer 15 m3 materiaal verwijderd moet worden bestaande uit een mengeling van zand, grond en puin.

Kruipruimte uitgraven en isolatie aanbrengen

Kruipruimte uitgraven en isolatie aanbrengen. Kruipruimte is toegankelijk middels twee luiken. kruipruimte is 8 x 4 meter waarvan 3 x 4 meter van voorzijde woning met puin en zand ontoegankelijk en is maar 15 cm ruimte tussen bodem en vloer. Achterzijde is 30 cm tussen bodem en vloer. Wenselijk is om onder de gehele woning 50 cm kruipruimte te creëren welke geïsoleerd wordt. Afvoeren puin kan door de voortuin, afstand naar de straat is 2 meter.