Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafonds isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafonds isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafonds isoleren

Het isoleren van plafonds 60m2

3 balken plafonds met houten vloerdelen van ieder ± 60 m2 te isoleren met cellulose vlokken. Plafonds liggen nu nog open (al wel geracheld)

Plafonds garage en bergingsgangen isoleren

Ik wil graag plafondisolatie in de plafonds van garages en bergingsgangen laten plaatsen. Ik doe deze aanvraag voor de VVE. Graag ontvang ik een offerte Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 100 en 500 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren

Plafond isoleren

Ik ben een Jaren 30 woning aan het verbouwen. Daar blijven de plafonds bestaand en dus zitten. De vloeren zijn er wel uit. Nou wil ik graag om geluid te reduceren de plafonds akoestisch isoleren door tussen de balklagen in de boel vol te blazen met een isolatie die dus het beste past bij mijn wens. Dit moet op de vloer van de 1ste en vloer van de 2de. totaal ong. 60 m2.

Het isoleren van een plafond van een winkel

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van een winkel akoestisch- en brandwerend kan isoleren. Boven de winkel wordt een appartement ontwikkeld. De hoogte van het huidige plafonds is ongeveer 260 cm en heeft een oppervlakte van 100 m2. Het plafond is momenteel van hout.

Het isoleren van een plafond tegen geluid van de bovenburen

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van mijn appartement kan isoleren tegen geluid van de bovenburen. Het betreft een betonnen plafond van 35 m2 die geïsoleerd moet worden. De huidige hoogte van het plafonds is 240 cm, het is mij niet bekend of hier gebruik gemaakt kan worden van een verlaagd plafond. De huidige geluidsisolatiewaarde is -6.

Het isoleren van een plafond / dak

Zinken dak met holle ruimte van ongeveer 15 cm holle tot gipsplaten plafond. Totaal ongeveer 80 m2. Woning is al afgewerkt. Wil liever geen boorgaten. Heb wel in alle plafonds meerdere led spotjes met diameter van ongeveer 5 cm. Kunnen deze als opening gebruiken om te vullen? De led spotjes geven warmte af aan de binnenzijde van het plafond, kan dit een probleem zijn voor cellulose isolatie?

Plafond van bungalow isoleren

Het gaat om een bungalow met vlak plafond ongeveer 125 m2 reeds afgewerkte plafonds met holle ruimte boven plafond. Moet zowel warmte als geluidsisolerende werking hebben. Afwerking zal evt in eigen beheer worden gedaan (ivm nieuw schilderwerk ) mocht u dat niet doen.

Plafond isoleren en stucen

Het zijn 2 kamers met houten plafonds in een jaren 30 huis . We willen geluidsisolatie en gipsplaten op het plafond . Daarna ook graag stucen, gaat om 40 m2.

Het isoleren van een kamer tegen de kou

Het is een inpandige garage en de kamer boven de garage blijft te koud, wij hopen dat het door het isoleren van het plafond van de garage de kou niet meer optrekt Het gaat om ongeveer 30m2 aan wanden en plafonds.

Kantoorruimte isoleren

Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken (14 m2), voor muren en plafonds.

Partners

Partners van Casius