Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafondisolatie aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafondisolatie aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafondisolatie aan laten brengen

Plafondisolatie aan laten brengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Akoestisch isoleren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isolatie plafond in bestaand oud pand voor geluidsisolatie van werkruimte BG naar woning boven. (gipsen plafond + houten vloer)

Plafondisolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? 70 vierkante meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze verdiepingsvloer is een houten balklaag. Aan de bovenzijde geïsoleerd tegen geluid met een fermacel-vloer. Ik wil de ruimte tussen de balken isoleren.

Plafondisolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) 80 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vloer bestaat uit holtebouwsteen en aan bovenkant komt vloerverwarming met pvc

Plafondisolatie aan laten brengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor plafondisolatie binnen een ouder pand. Het bedraagt een plafond van 25 vierkante meter, dat momenteel bestaat uit houtschrootjes. Aanleiding is overlast van bovenburen.

Vloer-/plafondisolatie aanbrengen

De reden dat ik contact met u opneem is als volgt. Tussen de 4de en 3de verdieping van ons VVE complex is de vraag ontstaan of de vloerisolatie wel voldoet aan de VVE voorwaarden. De VVE schrijft het volgende voor: Ter beperking van hinderlijke contactgeluiden zoals het lopen en schuiven van meubilair is het verboden min of meer harde vloerbedekkingen zoals parket, plavuizen marmer en dergelijke aan te brengen, tenzij wordt aangetoond dat de contactgeluidsisolatie van de klare vloer inclusief de vloerbedekking een waarde bereikt van Ico=10dB of meer. Dit betekent dat harde vloerbedekking zoals gemeld uitsluitend is toegestaan wanneer het aanbrengen op deskundige wijze zal geschieden met een zogenaamde 'zwevende vloer', zodat deze vloerbedekking niet in rechtstreeks contact staat met de ondervloer of de wanden en geen hinder kan ontstaan voor de overige eigenaren en/of gebruikers van het gebouw. Op de 3de verdieping, waar ik woon, hebben wij twijfel over de kwaliteit van de vloerisolatie boven ons. Alle voetstappen boven ons zijn zeer gehorig, evenals muziek en geschuif van meubilair. Daarom zouden wij namens de gehele VVE het volgende aan u willen vragen: •Een check uwerzijds op beide verdiepingen om te beoordelen of de vloer wel/niet aan de VVE-voorwaarden voldoet. •Afhankelijk van de uitkomst, het opstellen van een mogelijke offerte voor extra vloerisolatie, en mogelijk plafondisolatie. Wij zouden graag z.s.m. een afspraak met u bij ons willen plannen indien u een interessant aanbod kunt doen. Het liefst zo vroeg of zo laat mogelijk midweeks of anders op zaterdag. Kunt u tevens aangeven of uw bezoek vrijblijvend is en zo niet, exclusief reiskosten uiteraard, wat de kosten zullen zijn voor het uitbrengen van consult en een mogelijke offerte?