Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond met wol isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond met wol isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond met wol isoleren

Plafond isoleren met wol

Het isoleren van de 1e verdieping waar slaapkamers en overloop aanwezig zijn. Het plafond van deze verdieping dient geïsoleerd te worden waarna uitvullen en afwerken met stucplaten mogelijk moet zijn. Boven de 1e etage zit een bergzolder vandaar het isoleren van het 1e verdieping plafond. Het is overal op de 1e verdieping mogelijk om isolatie wol tussen balken aan te brengen. Eventueel kunnen foto`s van de situatie gemaild worden. Graag een 1e opzet per email aangezien ik per 1-3 de sleutel krijg. Het gaat om ongeveer 50-60 m2.

Plafond met wol isoleren

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag de beste isolatie maar geen pur vanwege de giftige dampen. Prijsopgave incl. Arbeidsloon. Graag prijsopgave en termijn via de mail doorgeven.

Het afdichten van kieren en luchtspleten ...

Het afdichten van kieren en luchtspleten in gevel, ramen en aansluitingen plafond en vloer aan de straatkant van een flat. Het vullen van spouwmuur en suskast met minerale wol?

We hebben een stal omgebouwd tot ...

We hebben een stal omgebouwd tot woonruimte. Nou hebben we een ruimte tussen de verdiepingsvloer en het plafond van de benedenverdieping ca 50 cm hoog (hier lopen de oude spanten en een staal constructie doorheen) hier komt veel kou door. Deze ruimte zou ik vol willen laten spuiten met inblaas wol. De oppervlakte is ca 100 m2. Gaarne een prijsopgave.