Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond geluidsdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond geluidsdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond geluidsdicht maken

Geluidsdicht isoleren huis

Ik heb een huis uit 1991. Ik verwachtte hierdoor dat er weinig geluid doorvoer zou zijn maar dit is niet het geval. Daarom wil ik op de begane grond muren en plafond laten isoleren tegen geluid en 1e etage de muren. Er kan direct aangewerkt worden, de vloeren zijn zelf nog niet gelegd. Graag een degelijk advies wat te doen. Bezoek is mogelijk om het geheel te bespreken. Afmetingen: - Begane grond betreft 1 zijde van 4 meter en de andere zijde is ongeveer 6.5 m. het plafond van ongeveer 32 m2. - Eventueel ook de 1e etage: zelfde afmetingen.

Plafond geluidsdicht maken

Ik wil graag het plafond van een gedeelte van mijn huis geluidsdicht maken, namelijk het woon-en slaapgedeelte ( staan in open verbinding met elkaar). Ik heb veel last van contactgeluid van de bovenburen: lopen, deuren, wasmachine, wc doortrekken etc. Ik woon in een huis uit de jaren '50 in Amsterdam, op de benedenverdieping.

Kamer geluidsdicht en trillingsdicht laten maken

Mijn slaapkamer is voor mij onbewoonbaar omdat ik door ventilatoren, wasmachines, drogers, afwasmachines en andere electronische apparaten niet kan slapen. Ik heb laag frequent geluid dus ik ervaar meer trillingen en geluiden van deze apparaten dan andere mensen en ik wordt er ziek van. Daarom zou ik graag mijn plafond willen isoleren. De kamer is 4 bij 6 meter.

Plafond geluidsdicht maken

Ik wil m'n plafond laten isoleren i.v.m. overlast van de bovenburen. Het gaat om loop en schuifgeluiden, muziek, trillingen. De oppervlakte is 3.66 bij 5.4 meter. Het bouwjaar van dit pand is 1897. Op dit moment zit er een systeemplafond.

Geluidsdicht maken van een muziekruimte

Ik zoek een partij die een ruimte van 12.5 m2 geluiddicht kan maken. Dit ter behoefte van een piano. Voornamelijk het plafond moet goed worden geïsoleerd in verband met bovenburen. De woning is goed bereikbaar en het moet plaatsvinden op de begane grond.

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluidsdicht maken, zowel van buiten naar binnen als andersom. Het is erg gehorig want het is een oud appartement. Het gaat om 2 of 3 muren en het plafond.

Kamer geluidsdicht laten isoleren

Ik wil graag geluidsisolatie hebben in een kamer van 7.20 m² met een enkel raam. Het plafond van de ruimte is hoger in sommige delen. Ik wil in staat zijn om met een hoog volume naar muziek te luisteren, zonder de buren te storen. (in de bijlage 2 foto's). De kamer is helemaal leeg op dit moment.

Plafond geluidsdicht maken

Wij wonen per 1 juli in een huurwoning aan de Ennemaborg in Amsterdam. De buren klagen iedere dag dat ze te veel geluidsoverlast ondervinden en dat terwijl we alleen maar in de woonkamer aan het praten zijn (geen feestje of harde muziek). Nu heeft de huurbaas die het pand aan ons verhuurd gezegd dat we maar plafondisolatie moeten nemen zodat de buren geen last meer van ons hebben. Het gaat om 2 kamers van ieder ongeveer 13 m2. Zou u een indicatie kunnen geven hoeveel dit eventueel zou gaan kosten. Ik ga nog navragen of de plafonds van hout zijn of van een ander materiaal.

Plafonds geluidsdicht laten isoleren

Good day, need have my ceiling in bathroom, corridor and two bed rooms insulated from the neighbors washing machine, dryer and heater in their bathroom. The ceiling is wooden and need and real modern complete insulation. Approximately 60 m2. Ik wil mijn plafonds laten isoleren tegen het geluid van de bovenburen. Ik hoor te veel geluiden van de buren. Het zijn houten balkenplafonds. Ongeveer 60 m2 in totaal. Alleen professioneel geluiddicht materiaal gebruiken. Mogelijk het gehele plafond vernieuwen met geluiddichte platen? Ik wil graag een afspraak op korte termijn maken en dan een advies en een offerte van u ontvangen. Alleen bedrijven die Engels spreken kan ik verstaan. Ik spreek alleen Engels.

Kamer geluidsdicht isoleren

We willen graag de slaapkamer isoleren i.v.m de geluidsoverlast van de bovenburen. De kamer is 12m2. 1 muur grenst aan de trap van onze bovenburen. Daarnaast zou het plafond geïsoleerd moeten worden. Graag ontvangen we van u een offerte wat dit zou gaan kosten.