Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond geluiddicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond geluiddicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond geluiddicht maken

Wand isoleren

Ik wil een muur in de woonkamer zo goed als, of zo veel mogelijk geluiddicht, laten, maken middels een houten framewerk met geluidsisolatie platen. In de woonkamer staat een vleugel en willen dat de overlast richting de buren zoveel mogelijk wordt gereduceerd! Op het houten frame moeten dan gipsplaten komen die netjes afgesmeerd worden, geen pur gebruik. Tevens moeten er op deze muur 3 bestaande stopcontacten, wegens luchtgeluiden, geluidsarm en afgedicht en verplaatst worden. De woonkamermuur is 7 meter lang en 2.61 meter hoog. De vloeren en het plafond zijn van beton.

Plafond geluiddicht maken

Good day! I live in a typical house from the 30s and although it has been renovated in 2012 i can still hear noises from my upstairs neighbors, especially footsteps. Is there any way to better sound-proof the ceiling without having to rebuild it? Would tiles and panels with green glue work?

Plafond geluiddicht maken

Een 25 m2 tot 30 m2 groot plafond geluiddicht maken, voor nieuw appartement.

Ruimte voor muziekstudio geluiddicht maken

Ik wil een ruimte van 19 m2 geluiddicht laten maken (wanden en plafond). Het wordt een muziekstudio met opname booth. Aan 2 kanten heeft het ramen die ook helemaal geluiddicht gemaakt moeten worden door middel van een houten frame met isolatiemateriaal en andere dingen eventueel.

Plafond van geluidsisolatie voorzien

Ik wil graag het plafond geluiddicht laten isoleren. Het is een plafond van rietstuck en ongeveer 70-75 m2 groot.

Plafond isoleren

Ik wil graag mijn plafond van de slaapkamer geluiddicht laten isoleren (geluidsoverlast van bovenburen). Het gaat om ongeveer 10 m2.

Plafonds geluiddicht laten isoleren

Ik wil mijn plafonds laten isoleren tegen het geluid van de bovenburen. Ik hoor te veel (loop en stem) geluiden van de buren. Het zijn houten balkenplafonds met riet en gips er tegenaan. Ongeveer 50 m2 in totaal. We willen het goed aanpakken, zodat we echt effect horen. Dus misschien meerdere oplossingen combineren (volspuiten oude plafond + nieuw verlaagd loshangend plafond van geluidswerende platen). Ook hebben we last van de trapgang van de buren, wellicht dat daar ook oplossingen voor zijn. P.s. Mocht uw bedrijf ook kunststof kozijnen installeren dan zouden we daar (als u langs komt) ook graag advies/offerte voor krijgen. Ik wil graag een afspraak op korte termijn maken en dan een advies en een offerte van u ontvangen. Het gaat om twee kozijn van 1 m2 en één van 4 m2.

Plafonds geluidsdicht laten isoleren

Good day, need have my ceiling in bathroom, corridor and two bed rooms insulated from the neighbors washing machine, dryer and heater in their bathroom. The ceiling is wooden and need and real modern complete insulation. Approximately 60 m2. Ik wil mijn plafonds laten isoleren tegen het geluid van de bovenburen. Ik hoor te veel geluiden van de buren. Het zijn houten balkenplafonds. Ongeveer 60 m2 in totaal. Alleen professioneel geluiddicht materiaal gebruiken. Mogelijk het gehele plafond vernieuwen met geluiddichte platen? Ik wil graag een afspraak op korte termijn maken en dan een advies en een offerte van u ontvangen. Alleen bedrijven die Engels spreken kan ik verstaan. Ik spreek alleen Engels.

Kamer geluidsdicht laten maken

Ik wil de kamer van mijn zoon geluiddicht maken. De kamer heeft als oppervlak ongeveer 20 m2. De kamer is 2 meter hoog en bevindt zich op de zolder van een rijtjeshuis. De vloer is van beton. De wanden en het plafond in ieder geval isoleren. Graag informatie over de te gebruiken materialen en bijbehorende kosten.