Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderzijde woonkamervloer isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderzijde woonkamervloer isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderzijde woonkamervloer isoleren

Onderzijde woonkamervloer isoleren

De houten woonkamervloer (circa 25 m2) moet aan de onderkant geïsoleerd worden. Ik ben op zoek naar een vakman die een complete offerte kan opstellen inclusief de vloer eruit halen, isoleren en weer netjes afwerken.

Houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder

Ik wil de onderkant van onze houten woonkamervloer van ongeveer 35 m² laten isoleren. Het gaat om 14 vakken van elk 5,5 x 0,5 meter tussen de houten balken. Er kan gewerkt worden in de kelder op stahoogte. Ik ontvang graag uw offerte.

Kruipruimte uitzuigen en vloer isoleren

Ik wil de houten woonkamervloer aan de onderzijde laten isoleren met isolatiefolie (bijvoorbeeld Tonzon). De kruipruimte is echter niet hoog genoeg (ongeveer 20 cm tussen grond en balken) en moet dus worden verdiept. Het huis is uit 1926 en staat op zandgrond. Afmeting vloer: 750 x 340 cm. In het midden van de vloer steunen de vloerbalken op een extra steunbalk. Er gaan alleen ongebruikte leidingen door de ruimte. Er is een kruipluik in de kamer aan de achterzijde, bij openslaande deuren. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.