Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw garage van binnenuit isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw garage van binnenuit isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw garage van binnenuit isoleren

Plafond van garage isoleren

Isolatie dient aangebracht te worden in een bestaand plafond van een garage. Het plafond is vlak afgewerkt met dikke brandvertragende gipsplaten. Het plafond is tijdens de nieuwbouw minimaal met glaswol geïsoleerd. Voorstel tot aanbrengen van de isolatie is door middel van het boren van gaten in het plafond en dan het isolatiemateriaal dmv spuiten in de ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer aan te brengen.

Nieuwbouw garage van binnenuit isoleren

Betreft een garage van een nieuwbouwwoning. Deze wil ik laten isoleren van binnenuit. Over het materiaal en de isolatiewaarde laat ik mij adviseren. Binnenmaat is circa 3 x 6 meter.

Garage isoleren wanden en dak

We willen onze garage (nieuwbouw) laten isoleren. De wanden en het dak aan de binnenzijde. de garage is 5x6 meter. De wanden zijn metselwerk en dak is een balklaag. 1 wand van 5 meter is aangrenzend aan geïsoleerde woning, deze hoeft dus niet geïsoleerd. Bij vragen of meer info graag even mailen om telefoonnummers uit te wisselen.

Vloerisolatie aanbrengen

De vloerisolatie is voor een nieuwbouw woning die we zelf coördineren. We zijn juist gestart met de bouw van de woning en na het installatiewerk, periode juni/juli, willen we een isolatie laag laten aanleggen tussen de cementdek en de vloerverwarming. Het zal gaan om de woning en de garage met een oppervlakte van ongeveer 110 m2. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een firma die dit kan uitvoeren.

Garagedak isoleren

Het gaat om een nieuwbouw garage met de afmeting van 3 x 6 meter met een plat dak. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en zal gebruikt gaan worden als berging/bijkeuken. De isolatie mag aan de binnenzijde geplaatst worden, de afwerking zullen wij zelf aanpakken.

Garage nieuwbouw isoleren

Aangrenzend aan onze nieuwbouw woning komt een garage. De garage moet worden ingericht als kantoor. Bij deze opdracht vragen wij om de muren en het dak te isoleren. De garage zit aan één kant vast aan de woning en is opgebouwd uit halfsteens metselwerk en een houten dakbeschot, welke is afgewerkt met bitumen. Afmetingen van de garage zijn: 8,20 x 2,90 meter. Aan de binnenkant moet een muur worden geplaatst vóór de garagedeur. Hierna moeten de muren en het dak worden voorzien van isolatie. Optioneel mag er een prijs worden gegeven voor het afwerken van de muren met bv gipsplaten. De verwachte oplevering van de woning is maart 2019. De isolatiewerkzaamheden moeten daarom ook in deze periode worden uitgevoerd. Kunt u aangeven of u interesse heeft in het bovenstaande en of u hiervoor een prijsindicatie kunt geven? Alvast bedankt voor uw reactie.

Werkzaamheden in garage

Graag ontvang ik een offerte voor het laten isoleren van de garage bij mijn (nieuwbouw)woning. Het betreft een geschakelde garage. Aan de voorzijde van de garage zit een garagepoort (stalen segmenthefdeur). De garage wil ik graag splitsen in 2 ruimtes (d.m.v. het plaatsen van een tussenmuur + deur): het voorste deel van de garage wil ik gebruiken als berging (voor fietsen en dergelijke), het achterste deel als bijkeuken (met ergens een raam). Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Daarnaast wil ik graag informeren wat de mogelijkheden en kosten zijn om eventueel een tussendeur tussen de garage en de woning te plaatsen. Daarnaast zou ik eventueel ook nog een verwarming in het achterste deel van de garage willen plaatsen en aansluitingen willen voor wasmachine en wasdroger + een gootsteen.

Garage isoleren

Ik wil graag mijn graag mijn garage laten isoleren met Xella Multipor. De blokken kunnen verlijmd worden aan de binnenmuren, een afwerking is niet nodig. Het betreft een nieuwbouw halfsteens garage. Zie de bijlage voor de bouwtekening van de garage (zie pagina 17, betreft BNR. 19). Het doel is om het vocht en de temperatuur beter te te kunnen reguleren in de garage. Optioneel ontvang ik ook graag een offerte voor isolatie met peerplaten plus OSB platen.

Wij hebben een garage (nieuwbouw 2008) ...

Wij hebben een garage (nieuwbouw 2008) die geisoleerd dient te worden. Aan 1 kant is het enkel steens aan de kant van de buren is het wel geisoleerd. Dak is niet geisoleerd. Graag offerte op korte termijn.

Warmteisolatie wanden en plafond ...

Warmteisolatie wanden en plafond nieuwbouw garage 6.20 x 3.20m. Garage heeft 2 openslaande deuren (2.20 m samen) aan zijde 3.20m, binnendeur en buitendeur beide aan één zijde 6.20m. 2x schakelaar en lichtpunt plafond van bestaande wand naar geïsoleerde wand verplaatsen. Gaat om nieuwbouwwoning die nog in de bouw is.