Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Neo parels uit kruipruimte laten zuigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: neo parels uit kruipruimte laten zuigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: neo parels uit kruipruimte laten zuigen

Neo parels uit kruipruimte laten zuigen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte betreft het wegzuigen van Neopixels uit de kruipruimte. Kruipruimte is toegankelijk en de diepte is 50 tot 60 cm. Deze parellaag van 10 cm begint in de gang en loopt door tot de keuken. Lengte circa 7 meter lang en breed 1.5 meter.

Kruipruimte met parels isoleren

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren met EPS HR++ parels of met Neo Pixels. De kruipruimte is 80 m2 verdeelt over diverse compartimenten. De ruimte is via een luik toegankelijk en ongeveer 40 centimeter diep. Ik verneem graag de kosten voor de twee genoemde isolatie mogelijkheden.