Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur van bungalow isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur van bungalow isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur van bungalow isoleren

Muur van bungalow isoleren

Het betreft hier een bungalow in een bungalowpark. De westzijde van de bungalow (uit 1974) heeft een spouw die geïsoleerd moet worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15,5 m2.

Tussenmuur met de buren isoleren

Graag willen wij de tussenmuur met de buren laten voorzien van geluidsisolatie. Het betreft een muur van ongeveer 15 m², ik denk met spouw, in een semi bungalow uit bouwjaar 1990. Ik weet niet wat de beste optie is om te isoleren, spouwmuurisolatie of een voorzetwand en laat mij daarover graag adviseren.

Gevel isoleren

Het gaat om gevelisolatie voor een huis uit circa 1955. De gevel is in totaal ongeveer 40 meter lang en 3 meter hoog waar van ik de spouwmuur wil laten isoleren. Het gaat om een houten bungalow van hard hout waar een stenen muur om heen is gemaakt. De ruimte hiertussen wil ik graag laten vullen / opspuiten met isolatie materiaal. Graag ontvang ik een offerte.

Spouwmuren na-isoleren

Graag had ik een offerte voor na-isolatie van spouwmuren. Betreft een vrijstaande bungalow van 1962. Muren zijn circa 2.5 m hoog aan de binnenkant, circa 42m omtrek (waarvan circa 12m ramen en deuren), circa 5cm spouw, baksteen aan beide kanten, met ontluchtings stenen. We zijn aan het renoveren, het binnen plafond is op het moment verwijderd dus er is toegang vanuit binnen naar de bovenkant van de spouwmuur door een circa 15 cm hoge ruimte tussen dak en bovenkant muur (en spouwmuren zijn dus niet afgesloten aan de bovenkant). De gehele buitenmuur is bereikbaar (vrijstaand -> tuin er om heen).

Ik heb in 2006 een semi-bungalow ...

Ik heb in 2006 een semi-bungalow gekocht; gebouwd in 1972. We willen het huis op langere termijn verbouwen(o.a badkamer/keuken/serre). De eerste stap is het isoleren van het huis, rekening houdende met de toekomstige aanpassingen aan het huis. Het betreft hier dubbel glas; dakisolatie en eventueel muur- en vloerisolatie)