Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loods isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loods isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loods isoleren

Loods isoleren

Het betreft een loods waarbij er tegen het dak geen isolatie is. Omdat de loods wellicht een bestemming krijgt tot Personal Training Studio is het handig om dit te isoleren. De isolatie zal aan de binnenzijde geplaatst moeten worden en de oppervlakte is ongeveer 90 a 100 m2. Het werk dient in de laatste 3 weken van april uitgevoerd te worden.

Loods isoleren

Onze gerenoveerde opslagloods, nu nog leeg, aan de binnenzijde isoleren, dak sowieso maar wellicht ook de wanden. Het dak is hellend 23 graden, loods is 11.70 meter breed en 55 meter lang. De isolatie is alleen ten behoeve van het tegen gaan van condens en het buiten houden van de vrieskou buiten, minimale isolatie is dus voldoende.

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een metalen dak van een loods waar een kantoorruimte in moet komen. Door het metalen (golf) dak is het nu in de zomer erg heet en winter erg koud. Budget wise willen we alleen isolatie spuiten en dat als plafond gebruiken. Ik heb e.e.a. op het internet gezien en in bijvoorbeeld een garage, en volgens mij is dat prima om als dak te hebben. Dus er komt geen laag meer overheen, dus in dat opzicht moet het zo strak mogelijk.

Loods isoleren

Het is een bestaande loods van 20m breed en 30m lang. De wanden zijn 2,7m hoog, daarbij zou het eventueel kunnen om op deze hoogte een plafond te maken. Hierdoor zal de ruimte kleiner zijn waardoor er minder warmte verloren gaat. Het is de bedoeling om in de toekomst ook een verwarming te plaatsen, daarom is isolatie van belang.

Het betreft de islolatie van een loods, ...

Het betreft de islolatie van een loods, de loods bestaat uit enkel golfplaten. De wijze van isoleren is nog niet bekend, maar het gaat in eerste instantie om thermische isolatie. De interesse gaat uit naar isolatiealternatieven en het bijbehorende kostenplaatje. De loods is rond en bestaat uit 3 beuken. De globale afmetingen zijn 40x60x8. Het gaat om een tijdelijke oplossing (1,5 jaar), daarna wordt de loods gesloopt en komt er nieuwbouw. Thermische isolatie oplossingen met een lage kostprijs verdienen dus de voorkeur. Graag ontvang ik een reactie, mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.