Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kurkisolatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kurkisolatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kurkisolatie plaatsen

Kurkisolatie plaatsen

Ik wil kurkisolatie laten plaatsen in m’n slaapkamer en washok. Dit omdat het trillen van de wasmachine (centrifugeren) goed hoorbaar/voelbaar is. Ik heb een maisonnette woning, woon op de 1e en m’n slaap/badkamer is op de 3e verdieping. Het trilt dus goed door. Oppervlakte is 30 m2. In m’n woonkamer en eetkamer wil ik aan één muurzijde kurk. Muur is 12 meter lang en 2.80 meter hoog. Kleur 9010. Verneem graag jullie advies en kosten.