Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte en waterleiding isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte en waterleiding isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte en waterleiding isoleren

Kruipruimte en waterleiding isoleren

er is een infraroodcamera onderzoek geweest en uit het rapport blijkt dat het vochtprobleem in de vloer o.a. komt doordat de kruipruimte niet geïsoleerd is en de waterleiding. Daarvoor wil ik graag een offerte van een aantal bedrijven ontvangen. Het gevelprobleem doet een ander bedrijf. Het ligt aan de prijs met betrekking tot de herstelkosten aan de woning met betrekking tot het vochtprobleem of ik met deze woning doorga. De lekkage komt uit de voegen van de achtergevel, volgens het rapport. Tevens wil ik er op schrift zeker van zijn dat het herstel 100 % goed wordt uitgevoerd. En er daarna geen vochtprobleem meer is in de woonkamer. Ik stuur het rapport van het onderzoek op zodra ik contact heb met een erkend bedrijf.

Thermolint om waterleiding en afvoerbuizen leggen

Er dient thermolint om waterleiding en afvoerbuizen stacaravan leggen. Voor mijn stacaravan zoek ik iemand die vóór de vorstperiode zo'n 16 meter waterleiding en afvoerbuizen van thermolint en isolatie voorziet. De kruipruimte tussen de stacaravan en de betonnen ondervloer is ongeveer 50 cm.

Ontoegankelijke kruipruimte isoleren

Ontoegankelijke kruipruimte isoleren van een vrijstaande woning uit 1950. De ruimte kan alleen van de buitenzijde geïsoleerd worden, afspraak alleen na 18:00 uur. Het gaat om ongeveer 50 m2. Het is een ondiepe (40 cm) kruipruimte en bestaat uit 3 gedeeltes. Er loopt een gas- en een waterleiding in de kruipruimte. Er is géén toegang mogelijk naar de kruipruimte, behalve via de buitenzijde. We willen graag korrels of chips.

Schelpenisolatie aanbrengen in een kruipruimte

Ik wil graag in de kruipruimte onder mijn woning ongeveer 50 m2 schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is ongeveer 50 tot 60 cm diep. Er staat momenteel plaatselijk 3 cm water in. Er zitten al ventilatieroosters in de buitengevel ter ventilatie van de kruipruimte. Er lopen een flexibele waterleiding en enkele elektrakabels door de kruipruimte. Deze is goed toegankelijk.

Thermolint om waterleiding stacaravan leggen

Voor mijn stacaravan te Warmond zoek ik iemand die vóór de vorstperiode 18 meter waterleiding van thermolint en isolatie voorziet. De kruipruimte voor de overstek van de ene naar de andere kant is wel krap, iets van 30 cm! Daar zal een "iel hulpje" voor nodig zijn.