Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte voorzien van vloerisolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte voorzien van vloerisolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte voorzien van vloerisolatie

Kruipruimte voorzien van vloerisolatie

Voor een woning, bouwjaar 1910, zijn wij zoekend naar een offerte voor het volgende: Een kruipruimte onder de woonkamer isoleren ongeveer 20 m2, hoogte ongeveer 20 cm. De vloer is van houten balken en onderlaag gesmeerd met beton.

Kruipruimte van isolatie voorzien

Ik overweeg nu we onze vloer vervangen de kruipruimte te isoleren. Hij is droog (spinnenwebben) en ongeveer 35 cm hoog. De bruto oppervlakte is 63 m2 maar diverse steunmuren maken het netto kleiner. Je kan er niet echt in kruipen. Zijn EPS korrels de beste optie?

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een oude woning met houten vloeren. Onlangs is de woning van de buren fors verbouwd en daarbij bleek zwamvorming en aantasting van hun vloer. Wij werden daardoor gealarmeerd en hebben onze kruipruimte laten behandelen tegen beginnende zwamvorming. Er was ook sprake van een erg vochtig klimaat onder de vloer. We overwegen om de kruipruimte nu te laten voorzien van schelpenisolatie. De ruimte bestaat uit 2 delen van in totaal ongeveer 75 cm. Er is ruime werkhoogte en de ruimtes zijn goed toegankelijk. We krijgen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil de kruipruimte onder onze tussenwoning graag nog dit jaar laten voorzien van een laag schelpenisolatie. Er is een houten balklaag met houten vloer van ongeveer 40 m². De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 50 cm tot aan de onderkant van de balklaag. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Wij hebben een vrijstaande woning met geschakelde garage. Sinds enige tijd hebben we wat problemen in de woning door vocht in de kruipruimtes door een hoge grondwaterstand. We hadden vorig jaar een muggenplaag en ook wat stankoverlast. Ik wil de kruipruimte laten voorzien van een laag zand van ongeveer 30 cm of schelpenisolatie. De gehele vloeroppervlakte is ongeveer 140 m². Daarvan is ongeveer 50 m² via een kruipluik toegankelijk. De overige kruipruimte is verdeeld in 5 compartimenten. Er moet hier even bekeken worden hoe daar toegang verkregen kan worden. Misschien kan dat door gaten in de gevel te boren. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Isoleren van de kruipruimte met schelpen

Het betreft een offerte aanvraag om de kruipruimte te laten voorzien van isolatie door middel van schelpen. De ruimte is ongeveer 13 x 7 meter groot en vanaf 1 kant toegankelijk tot meerdere compartimenten. De kruipruimte is goed bereikbaar via de straat. Zomers is de ruimte meestal droog, in de winter kan hier tot 1 centimeter water in staan. De hoogte van de ruimte is ongeveer 70 centimeter. Graag een all in m2 prijs.

Kruipruimte van isolatie voorzien

De kruipruimte is 50 m2 met een hoogte van 48 centimeter. Ik wil een inclusief prijs weten voor Isoparels met isolatiewaarde van min 2.5 m2 K/W. De kruipruimte is droog en goed bereikbaar via een luik.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruipruimte voorzien van schelpen (ruimte is 746 cm X 578 cm), dit is een open ruimte. De kruipruimte is 80cm a 1 meter diep. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schelpen in de vochtige kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag de vochtige kruipruimte laten voorzien van schelpen. De kruipruimte is 50 m2 groot en 40 centimeter diep. De ruimte is toegankelijk via een luik en de grond is van klei.

Kruipruimte van isolatie voorzien

Betreft het isoleren van de kruipruimte, de vrijstaande woning is gebouwd in 1990. De kruipruimte is ongeveer 100 a 125 vierkante meter groot en bestaat waarschijnlijk uit meerdere compartimenten. Graag advies betreffend de mogelijkheden (schelpen, isoparels etc) en een offerte.

Partners

Partners van Casius