Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte vochtvrij isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte vochtvrij isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte vochtvrij isoleren

Kruipruimte vochtvrij isoleren

Momenteel is erg vochtig in de kruipruimte ook staat er welees en laagje water. Onderkant vloer is al geïsoleerd met piep of pur maar door de hoge luchtvochtigheid is dit ook te merken in huis en ter voorkoming van ongedierte. Idee is om piepschuim balletjes te plaatsen. Kruiprumte Hoogte is 70-80 cm.

Isolatie onder een betonnen vloer

53m2 vloerisolatie. Betreft betonnenvloer. Kruipruimte is vochtvrij en goed te betreden.

Kruipruimte vochtvrij maken

Wij willen onze kruipruimte vocht "vrij" maken. Er staat nu 20 centimeter water in en de waterlijn te zien is dit maximaal 30 centimeter geweest. De totale hoogte van de kruip ruimte is centimeter. De oppervlakte is 9 x 5 meter.

Vochtige buitenmuur en kruipruimte isoleren

Ik heb een buitenmuur die ik vochtvrij wil maken. Ook wil ik de kruipruimte laten isoleren. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 8 meter bij 12 meter. Ik sta open voor isoleer adviezen.

Kruipruimte vochtvrij maken

Ik heb schimmel en vocht in mijn kruipruimte. Ik wil dit permanent verwijderen. Het gaat om één hoek. Ik hoop dat jullie de oorzaak kunnen achterhalen van het vocht (slechte ventilatie/ lekkende buitenmuren / optrekkend grondwater?) en de benodigde werkzaamheden hierbij kunnen uitvoeren. Ik denk zelf dat het komt door te weinig ventilatie.

Kruipruimte vochtvrij laten maken

Het betreft het aanbrengen van een laag schelpen of isochips in een natte kruipruimte van 15 meter bij 4.20 meter. De ruimte is 70 cm hoog en de afstand van het luik naar de weg is 10 meter.