Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte ventileren en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte ventileren en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte ventileren en isoleren

Kruipruimte ventileren en isoleren

Ik zal graag eerst mijn kruipruimte en mijn convectorput willen laten inspecteren en vervolgens ventileren en isoleren. De kruipruimte is 13 bij 5 meter. De kruipruimte is ongeveer 1 meter.

Kruipruimte beter ventileren en schelpenisolatie aanbrengen

Wij wonen sinds 2 jaar in onze woning en inmiddels zijn de muren geïsoleerd. Er zijn betonnen vloeren en we merkten onlangs dat de onderzijde van het kruipluik flink nat was van condensdruppels, toen we dat openden. De kruipruimte is vochtig en slechts weinig geventileerd. We willen voorkomen dat het vocht gaat optrekken in de muren en er daarom verbeterde ventilatie en schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is 80 m² en 1,20 meter hoog. De ruimte is egaal en schoon, verdeeld in 3 goed bereikbare compartimenten en ook goed toegankelijk d.m.v.een ruim luik. De woning ligt ongeveer 10 meter van de openbare weg. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over de beste aanpak. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Extra ventilatie in de kruipruimte plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van meerdere nieuwe ventilatiekokers in de kruipruimte. De kruipruimte is 50 cm hoog maar er zijn wel verschillende leidingen die door de kruipruimte heen gaan. Het gaat om een rijtjeshuis met een begane grond van 55 m2. Met veel regen komt er een muffe lucht uit de kruipruimte in de woning. Wij willen de kruipruimte beter laten ventileren.

Isoleren en ventileren van de kruipruimte

Kruipruimte is vochtig. Twijfel over ventilatie. Hoogte kruipruimte 30-40 cm. Isoleren met schelpen. Eventueel ventilatie verbeteren. Jaren 30 huis. Ongeveer 40m2.

Ventilatie beoordelen en schelpen in kruipruimte storten

Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning uit bouwjaar 1968. Deze week bemerkte ik dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte zeer hoog is. Aan de binnenzijde van het kruipluik liep het condens in straaltjes naar beneden. Er staat geen water in de kruipruimte. Ik heb aan de voor- en achtergevel twee ventilatieroosters, maar ik weet niet of die de kruipruimte voldoende ventileren. Graag laat ik dit onderzoeken. Ik wil ook graag een prijsopgave ontvangen voor het aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte. De woning heeft een betonnen vloer. De oppervlakte van de kruipruimte is 8 x 5,7 meter, ongeveer 70 cm. hoog. Onder het vloerluik zit mijn watermeter. De kruipruimte is vrij toegankelijk maar er loopt wel een stuk funderingsmuur onder de gang.