Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte uitzuigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte uitzuigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte uitzuigen

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

Ik zou graag een offerte willen voor het uitzuigen van zand uit de kruipruimte. Het gaat hierbij om ongeveer 12 kuub zand. Een kruipruimte van 11 x 4 x 0.25 meter verder uitdiepen.

Kruipruimte uitzuigen en opvullen

Wegzuigen zandlaag in 60 m2 kruipruimte. Vervolgens dezelfde hoeveelheid inspuiten met nieuw zand (ik gok zo'n 8 m3). Offerte inclusief materialen.

Kruipruimte uitzuigen

Ik heb een jaren dertig woning en mijn kruipruimte ligt vol met zand en puin. Het gaat om 41 vierkante meter. De kruipruimte moet 50 cm zijn om te isoleren en dat is het ook, maar door zand en puin is de kruipruimte op sommige plekken 25 cm. De kruipruimte is alleen via een luik bij de voordeur toegankelijk. Graag reacties van professionele bedrijven die zand en puin machinaal kunnen verwijderen.

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.

Spouwmuren en houten vloer isoleren

Wij wonen in een oude tussenwoning uit bouwjaar 1928 met houten vloeren. Wij willen daar zowel de spouwmuren van maximaal 40 m² als de houten vloer op de begane grond van ongeveer 60 m² laten isoleren. Er zit een kruipluik achter de voordeur. Onze kruipruimte is gemiddeld 30 cm diep, op sommige delen ondieper. We willen de kruipruimte laten uitzuigen, zodat er isolatiemateriaal onder de vloer kan worden bevestigd. We willen de ruimte dus niet laten volstorten met isolatiemateriaal. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Kruipruimte uitzuigen

Ongeveer 110 m2 van 42 cm diepe kruipruimte naar 65 cm uitdiepen.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Ik wil mijn riolering gaan vervangen, maar daarvoor moet er eerst een hoeveelheid zand uit de kruipruimte worden weggezogen. Het gaat om een ruimte van 7 meter lang en 1 meter breed, waar ongeveer 50 tot 60 cm uit moet. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Kruipruimte laten uitzuigen

Ik wil een kruipruimte laten uitzuigen. Deze is nu 60-70 centimeter diep en 13.5 x 4.5 meter groot, tot een diepte van ongeveer 1.7 meter. Er ligt nu voornamelijk zand en een laag piepschuim bolletjes (isolatie). De woning staat op een gemetselde fundering zonder heipalen.

Kruipruimte uitzuigen en vloer isoleren

Ik wil de houten woonkamervloer aan de onderzijde laten isoleren met isolatiefolie (bijvoorbeeld Tonzon). De kruipruimte is echter niet hoog genoeg (ongeveer 20 cm tussen grond en balken) en moet dus worden verdiept. Het huis is uit 1926 en staat op zandgrond. Afmeting vloer: 750 x 340 cm. In het midden van de vloer steunen de vloerbalken op een extra steunbalk. Er gaan alleen ongebruikte leidingen door de ruimte. Er is een kruipluik in de kamer aan de achterzijde, bij openslaande deuren. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

Kruipruimte uitzuigen

De kruipruimte is 8 meter lang x 4. 5 meter breed. Het diepste punt is ongeveer 50 cm diep, bij de kruipluiken, maar loopt op tot ongeveer 25 cm. De kruipruimte wil ik egaliseren op een diepte van ongeveer 70 cm zodat er een bodem afsluiter geplaatst kan worden (± 10 cm schelpen) en er nog voldoende ruimte overblijft om de vloer na te isoleren. De schatting is dat er ongeveer 15 m3 materiaal verwijderd moet worden bestaande uit een mengeling van zand, grond en puin.