Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte uitgraven en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte uitgraven en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte uitgraven en isoleren

Kruipruimte uitgraven en isoleren

Ik wil mijn kruipruimte isoleren. Het blijkt dat de kruipruimte slechts 40 cm diep is terwijl 50 cm vereist is om isolatie aan te brengen (PUR). Dat betekent dat er 10 cm verwijderd moet worden. De vloer heeft een oppervlakte van 5,50 x 7,50 meter.

Kruipruimte laten uitzuigen en opvullen met schelpen

Ik wil de kruipruimte van mijn huis laten uitzuigen of uitgraven. Het is dan makkelijker om in en uit te kruipen. De kruipruimte is 50 m2. Als het uitgegraven is, gaarne daarna de schelpen inspuiten. Zou ik een offerte van u kunnen krijgen wat de prijs betreft. De kruipruimte is nu ongeveer 40-60 cm. Er zit een kruipluik.

Kruipruimte uitgraven en isoleren

Graag zouden wij onze kruipruimte laten verdiepen. Deze is nu slechts 30 cm diep. De oppervlakte is 50 m2. Graag ook advies over hoe diep de kruipruimte moet worden. Wij hebben vloerverwarming laten installeren, en willen daarom de vloer laten isoleren. Dit mag eventueel ook in de offerte worden mee genomen.

Kruipruimte verbeteren

Ik wil mijn kruipruimte verbeteren. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 4 meter. Deze wil ik schoon- en droog maken, de oude vloerisolatie weghalen en opnieuw isoleren of als alternatief i.v.m. nieuwe hypotheek uitgraven en opslagruimte creëren. Ik weet niet of een vergunning nodig is.

Isochips in de kruipruimte aanbrengen

Kruipruimte onder woonkamer van 9. 5 meter bij 3. 6 meter uitgraven ( nu ong 40 centimeter hoog) zodat er een laag isochips onder kan worden aangebracht. Ik moet nog verhuizen, maar ik heb het huis reeds aangekocht. De huidige eigenaar gaat voor de isochips zorgen.

Kruipruimte uitgraven en isoleren

Kruipruimte uitgraven en isoleren. Ruimte bestaat over 2 delen totaal oppervlakte is 50/60 vierkante meter

Kruipruimte uitgraven en isoleren

Wij willen de kruipruimte onder onze woonkamer isoleren met pur. Momenteel is de ruimte 30 cm diep. We willen hem 30 cm dieper maken door middel van het wegzuigen van zand. De afstand van de weg naar de kruipdeksel is +/- 10 meter. De kruipdeksel geeft toegang tot de kruipruimte onder de gang (deze is reeds geïsoleerd met pur). Achterin zit een gat waardoor naar de kruipruimte onder de woonkamer gekeken kan worden.

Kruipruimte uitgraven en dichten

Kruipruimte uitgraven, tot 1 grote ruimte. Kruipruimte is nu 11x5x1m kruipruimte uitgraven, trapgat slijpen uit het beton. Sta hoogte creëren van 2,40. Riolering/leidingen verplaatsen (4 tal afvoeren) op dit moment is er een kruipgat aanwezig. Werkzaamheden incluis: - constructie berekening - vergunning aanvraag - uitgraven - onderheien/betonenen bak en betonwerken (waterdicht). Een aannemer die mee denkt! Overigens kan de kruipruimte ook eventueel van uit de voorgevel bereikt worden.

Kruipruimte uitgraven en isolatie aanbrengen

Kruipruimte uitgraven en isolatie aanbrengen. Kruipruimte is toegankelijk middels twee luiken. kruipruimte is 8 x 4 meter waarvan 3 x 4 meter van voorzijde woning met puin en zand ontoegankelijk en is maar 15 cm ruimte tussen bodem en vloer. Achterzijde is 30 cm tussen bodem en vloer. Wenselijk is om onder de gehele woning 50 cm kruipruimte te creëren welke geïsoleerd wordt. Afvoeren puin kan door de voortuin, afstand naar de straat is 2 meter.

Kruipruimte uitgraven en isoleren

Graag willen wij een offerte ontvangen over de kosten van het uitgraven en isoleren van de kruipruimte. De kruipruimte bevind zicht in de kelderkast, ons huis is 100m2 en we wonen in een rijtjeshuis. We willen dit gaan gebruiken als kelder/slaapkamer/speelkamer. Graag ontvang ik offertes via de mail.