Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte isoleren met kunststof schelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte isoleren met kunststof schelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte isoleren met kunststof schelpen

Kruipruimte isoleren met kunststof schelpen

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met kunststof schelpen. De kruipruimte is ongeveer 40m2 en 60cm hoog en er staat bij een hoog waterpeil wat grondwater in.

Woning isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren wegens gehorige vloeren (jaren 30 woning). Twee verdiepingen sowieso met totale oppervlakte . ongeveer 70m2. Optioneel nog de kruipruimte. Graag cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Vloer isoleren met tonzon vloerisolatie

Ik wil mijn vloer laten isoleren. Er dient rekening mee worden gehouden dat de leidingen van de luchtverwarming in de kruipruimte lopen. De kruipruimte is vrij toegankelijk. Totale vloeroppervlak 40 m2, isoleren met tonzon vloerisolatie.

Schelpen in de kruipruimte blazen

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. Mijn kruipruimte is 45 m2.

Kruipruimte uitdiepen en isoleren

Onze kruipruimte bevat te veel zand en puin. Dit moet verwijderd worden om plaats te maken voor isolatie en vocht bestrijdende maatregelen. Het betreft een oppervlak van 24 m2, hoogte varieert dus volume onbekend.

Binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie

ik wil de gehele binnenkant van de buitenschil van ons huis uit 1897 met 1.5 steens muren isoleren met voorzetwanden. Het huis wordt binnenkort geheel gestript. voorkeur gaat uit naar voorzetwanden met PIR platen en afgewerkt met een houten plaat en daarna gips. koude bruggen dienen zo veel als mogelijk voorkomen te worden. Het gaat om een gemeentelijk monument. Ik wil ook de kruipruimte (met Tonzon) alsmede het dak aan de binnenzijde.

Isoleren kruipruimte met EPS parels

Mijn kruipruimte (45 vierkante meter) is vochtig en er staat zelfs een laagje water in. Uiteraard brengt dit allemaal zaken met zich mee als schimmel, stank en gezondheidsrisico’s. Ik zit er daarom aan te denken om de kruipruimte te laten isoleren met EPS parels. Ik heb al wat vooronderzoek gedaan en de EPS parels zouden een goede optie zijn. Het is een koopwoning uit 1983 en de kruipruimte is normaal begaanbaar. Ik zou graag horen wat het kost om dit door uw bedrijf te laten doen. Ik lees op internet verschillende bedragen voor hetzelfde werk, vandaar dat ik diverse bedrijven benader om te kijken wie de beste offerte aan me kan bieden. Ik hoop uiteraard dat ik met u in zee kan gaan en mijn kruipruimte z.s.m. kan laten behandelen met de EPS parels. Alvast bedankt voor de informatie en ik hoor uiteraard graag van u!

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Ik wil mijn kruipruimte isoleren met schuim beton. Daarop moet vloerverwarming met een dekvloer (Anhydriet). Vloeroppervlak is ongeveer 58 m2 de kruipruimte is ongeveer 35 cm hoog/diep.

Vloer isoleren

Er ligt nu een houten vloer in de woonkamer en een betonnen vloer in de keuken. Beide vloeren willen we isoleren en zo ook hoogteverschil tussen beide stukken egaliseren. Er worden nieuwe radiatoren geplaatst dus ook leidingwerk weggewerkt. Er is een kruipruimte onder de houten vloer van de woonkamer. Totaal 60 m2.

Isoleren van kruipruimte

De kruipruimte moet geïsoleerd worden, medio zomer `20. De oppervlakte is ongeveer 8,5 x 8,5 meter en 70 cm diep. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius