Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte onder betonnen vloer isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte onder betonnen vloer isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte onder betonnen vloer isoleren

Kruipruimte onder betonnen vloer isoleren

Graag willen wij weten wat het u kost om onze kruipruimte te isoleren. Het is een betonnen vloer, ongeveer 50 cm diep (ongeveer 40 m2). Zouden we een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvende offerte?

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1989 en hebben last van optrekkend vocht omdat de kruipruimte niet droog genoeg is. Van tijd tot tijd staat daar een laagje water in. We willen er daarom schelpenisolatie laten aanbrengen. Het gaat om 50 tot 55 m². De kruipruimte is 60 cm diep. We hebben hier betonnen vloeren die al tijdens de bouw geïsoleerd zijn. Er is al voldoende ventilatie aanwezig in de kruipruimte. Wij ontvangen graag uw offerte.

Isoleren van de kruipruimte

Wij hebben in onze woning een niet geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming van ongeveer 52 m². Wij willen de kruipruimte daaronder laten isoleren. We denken aan Tonzon isolatiemateriaal. We laten ons graag even adviseren en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1974 met niet geïsoleerde betonnen vloeren. Onder de woning bevindt zich een geheel begaanbare kruipruimte van ongeveer 54 m², deze is ongeveer 70 cm hoog. De ruimte is krukdroog en er zijn geen tussenwanden. Wij overwegen om hier een dikke laag schelpenisolatie te laten aanbrengen. We ontvangen graag advies en een prijsopgave.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Het gaat om een ruimte van 47.75 m2. De kruipruimte is ongeveer 80 cm en is makkelijk bereikbaar via een luik. We hebben een betonnen verdiepingsvloer. De kruipruimte is niet vochtig.

Kruipruimte isoleren met isolatiekorrels

Ik wil de kruipruimte onder mijn vrijstaande woning graag laten isoleren met isolatiekorrels. De ruimte is 90 m² en 60 cm hoog. Er zijn hier betonnen vloeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een betonnen voer met een piepschuim bekleding. De vloer bestaat uit twee delen. Gezamenlijk zijn ze ongeveer 93 m2 in oppervlak. Kunt u mij een specialist laten overkomen die mij een advies kan geven en naderhand een offerte kan aanbieden voor de meest gebruikte Tonzon vloerisolatie? Gaarne uw antwoord hier op. Ik heb een kruipruimte.

Vochtprobleem in de kruipruimte behandelen en ventilatie verbeteren

De kruipruimte die begint direct achter de voordeur (op het noorden) wordt door gebrekkige ventilatie steeds vochtiger. Jaren '60 tussenwoning met een betonnen vloer. Oppervlakte is ongeveer 18 m2 hoogte van de kruipruimte is ongeveer 60 cm. Er zit een kruipluik bij de voordeur. Geef in offerte duidelijk aan of bij een vooronderzoek/inspectie een prijs berekend wordt. Vaak staat dat niet duidelijk op websites vermeld.

Kruipruimte beter ventileren en schelpenisolatie aanbrengen

Wij wonen sinds 2 jaar in onze woning en inmiddels zijn de muren geïsoleerd. Er zijn betonnen vloeren en we merkten onlangs dat de onderzijde van het kruipluik flink nat was van condensdruppels, toen we dat openden. De kruipruimte is vochtig en slechts weinig geventileerd. We willen voorkomen dat het vocht gaat optrekken in de muren en er daarom verbeterde ventilatie en schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is 80 m² en 1,20 meter hoog. De ruimte is egaal en schoon, verdeeld in 3 goed bereikbare compartimenten en ook goed toegankelijk d.m.v.een ruim luik. De woning ligt ongeveer 10 meter van de openbare weg. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over de beste aanpak. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Onderzijde betonnen vloer isoleren

Mijn woning is gebouwd in 1969 en heeft niet-geïsoleerde betonnen vloeren. De begane grond meet 900 x 650 cm en er zit daar een kruipruimte onder van ongeveer 1 meter diep. Ik wil de beganegrondvloer graag aan de onderzijde laten isoleren met PUR of een gelijkwaardig product. Ik maak graag een afspraak met een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Er moet eerst een inspectie plaatsvinden. Ik ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius