Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipkelder isoleren met schelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipkelder isoleren met schelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipkelder isoleren met schelpen

Kruipkelder isoleren met schelpen

Ik heb begrepen, dat strandschelpen met name helpen om muizen en ratten uit de kruipkelder weg te krijgen en houden. Daarnaast is de kruipkelder ook wel vochtig. Het “plafond” van de kruipruimte is geïsoleerd met purschuim door de vorige bewoners. Een plattegrond van het huis heb ik desgewenst voor u beschikbaar en kan ik u mailen. Ons huis ligt aan een woonerf. De strandschelpen moeten door de vakman worden aangeschaft.

Kruipkelder ophogen en isoleren

Ophogen en isoleren kruipkelder

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil onze kruipkelder laten isoleren door het spuiten van schelpenzand. Er staat nu een laag water in de kruipkelder. Wij hebben last van vocht, stank, muggen et cetera. De kruipruimte is 60-70 m2 groot.

Kruipkelder isoleren

Kruipkelder isolatie: de hoogte van de kelder is 95 cm en de doorgang 85 bij 50 cm. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Ook de hete luchtkanalen dienen te worden geïsoleerd. Deze zijn ongeveer 25 meter lang en 30 bij 30 cm groot. De kanalen hangen op ongeveer 10 cm van het plafond van de ruimte.

Kruipkelder opspuiten en isoleren met schelpen

Ik heb veel vocht en kou in mijn kruipkelder. Ik wil deze opspuiten en isoleren door middel van schelpen. Het gaat om een kruipkelder van 8 bij 5 meter.

Isolatie- en vochtbestrijding kruipkelder

Isoleren/vochtbestrijding kruipkelder door middel van schelpen of gelijkwaardig product. De afstand van de straat naar de kelder is ongeveer 10-15 meter Afmetingen kelder: 5 x 8.7 x 1 meter. In het midden onder het huis bevindt zich een kuil met een geschatte diepte van 40 centimeter. Aan de randen is het nu droog, maar hier kan wel 10 centimeter water staan.

Kruipkelder isoleren

Wij willen onze vloer in de kruipkelder laten isoleren. We kijken naar isolatie kussens en PUR spuiten. Kunt u ons hier advies in geven. Het huis is gebouwd in 1976 en de vloer bestaat uit betonnen broodjes, oppervlakte ongeveer 70 m2. Hoogte van de ruimte is 60 cm. Al onze utiliteiten zijn aan deze vloer hangend bevestigt.

Vloer isoleren

Vloer 12 x 4.40 meter via kruipkelder isoleren. Woning op de begane grond, het gaat om plafond kruipruimte.

Vloerisolatie

Ik heb een woonkamer von rond 40 m2 met een houten vloer die ik wil isoleren. Er is een ruime kruipkelder aanwezig, Het is een eikenhouten plankenvloer met balken, ingang in de kruipkelder is ca 60x50 cm