Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kou in huis verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kou in huis verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kou in huis verhelpen

Kou in huis verhelpen

Mijn huis laat kou door met de verwarming aan en woonstichting geeft aan dat ze niets voor mij kunnen doen. Dus mijn vraag is wie kan me met deze kou kan helpen en indien het kou doorlaat moet de woningbouw hier iets aan doen? Zij geven namelijk aan dat er niks mis is.

Ventilatieroosters vervangen door geluiddichte roosters

Ik woon nu al een jaar in ons nieuwe huis en heb heel veel last van lage frequentie geluiden. We wonen aan een drukke auto weg en ik denk dat het daardoor komt. Het is erg vervelend want ben heel gevoelig voor dit soort geluiden. We hebben hr++ ramen in het hele huis echter hoor je ook gewoon mensen op straat praten. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen opvragen. De roosters zijn heel erg simpel je duwt een knopje omhoog en dan schuift een plaat omhoog. Ook laten deze ook veel kou door. Kan er bij mij thuis gekeken worden en een offerte gemaakt worden van de totaalprijs?

Vloerisolatie aanbrengen

De klant wil een vakman inhuren voor vloerisolatie aanbrengen in een oud huis uit 1890. De begane grond is ongeveer 30 vierkante meter, houten vloer, daaronder houten balken en zand. Hoogte circa 12 of 15 cm. Kunnen hier schelpen onder, en is dit voldoende om kou en vocht tegen te houden?

Kruipruimte isolatie aanbrengen

Graag willen we een prijs opgaven wat het zou kosten om de kruip ruimte te isoleren. Er komt erg veel kou van onder het huis. We hebben ons laten vertellen dat iso Pearls een hele goede oplossing is. De tussenwoning heeft een vloeroppervlakte van 45 m2. Bij de voor- en achterdeur is een kruipluik aanwezig en de woning is redelijk goed bereikbaar.

Isolatie advies voor de woning

We willen graag isolatie-advies voor ons huis. Met name bij deuren en ramen tocht het flink, maar we willen ook graag advies wat we nog meer kunnen doen om de kou buiten te laten. Het is een tussenwoning en bijna overal hebben we al dubbelglas.

Vloerisolatie aanbrengen

Wij hebben een huis uit 1976. We willen iets doen tegen de kou op onze houten vloer. Zou isoleren hier een goede optie zijn? En welke materialen zouden voor ons de beste optie zijn? En waarom? De begane grond is ongeveer 47 m2. De kruipruimte heeft een hoogte van ongeveer 87 cm. De kruipruimte is niet vochtig. Ik hoor graag wat u ons kunt bieden en tegen welke prijs.

Isolatie in kelderruimte aanbrengen

Wij hebben een (vochtige) kelder onder het huis. Eén gedeelte heb ik met glaswolplaten geïsoleerd, maar de andere ruimte is niet bereikbaar (is dichtgemetseld). Dit geeft ondanks vloerisolatie toch nog een hoop kou! Nu heb ik wel eens gehoord over het inspuiten van de ruimte met polystyreen (bolletjes). Het betreft een ruimte van 4 meter bij 3,5 meter.

Kelderruimte isoleren

Wij hebben een (vochtige)kelder onder het huis. Eén gedeelte heb ik met glaswolplaten geïsoleerd, maar de andere ruimte is niet bereikbaar. (is dichtgemetseld). Dit geeft ondanks vloerisolatie toch nog een hoop kou! Nu heb ik wel eens gehoord over het inspuiten van de ruimte met polytureen(bolletjes) Het betreft een ruimte van 4m bij 3,5 m.

Meten kou in huis

Het betreft een woning van 1991, naar onze mening komt er veel kou van buiten naar binnen met name keukenkant en achter bij de schuifpuien. Is er een bedrijf die dit voor ons wilt meten wat hiervan de oorzaak is en wat hier tegen te doen is. Vervolgens offerte voor wat te doen of isolatie. Eest dus een meting.

Voorzijde van huis isoleren

Wij wonen in een rijtjeshuis, bouwjaar 1983. Voorzijde woning (daar waar het koud is) ligt op het noorden. De voorzijde heeft een klein raam van het toilet (dubbelglas), een recent geplaatste voordeur (o.a. tochtstrip aan onderzijde van de deur) en een keukenraam. In het halletje bevindt zich de kruipruimte waar recent een nieuw luik in is gelegd. Alleen de houten vloer in het halletje komt nu beetje omhoog (er lijkt kou onder te komen), het is koud op het toilet (zit geen radiator), koud in het halletje in in de open keuken (dus ook aan noordzijde huis) is het koud op de vloer. Wellicht alleen vloerisolatie aan te brengen? Of ook de wanden isoleren?