Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder isoleren met schelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder isoleren met schelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder isoleren met schelpen

Houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder

Ik wil de onderkant van onze houten woonkamervloer van ongeveer 35 m² laten isoleren. Het gaat om 14 vakken van elk 5,5 x 0,5 meter tussen de houten balken. Er kan gewerkt worden in de kelder op stahoogte. Ik ontvang graag uw offerte.

Aanbrengen van geluidsisolatie voor muziekkelder

Ik heb een kelderruimte die ik wil isoleren om geluidsoverlast van de muziek voor buren, maar ook voor rest van het huis te beperken. De ruimte heeft 2 ramen en er lopen rioleringsbuizen doorheen. Welke opties zijn er om een goede reductie in decibel te krijgen en welke kosten zijn hieraan verbonden? Kamer is ongeveer 25-30 m2. Kelder is redelijk bereikbaar.

Kelder isoleren met schelpen

Wij zijn een vastgoedbeheerder en opzoek naar een firma die voor ons een kelder kan isoleren met schelpen. De kelder is 60 vierkante meters en er staat nu een laagje water in van ongeveer 50 cm. De werklocatie is Vlaardingen. Graag ontvangen wij offerte's.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 25 m2. Hieronder is een kruipruimte die niet bereikbaar is. Het is een houten balkenvloer waar een parketvloer op ligt. Er is geen kruipluik aanwezig. De buren hebben via een kelderruimte iets onder de vloer laten spuiten, via de buitengevel is er naar de kelder binnen gegaan. Wij hebben ook iets van een restant van een kelder. Is het mogelijk onze kelder ook op een of andere manier te isoleren? En wat zijn dan de kosten? Mogelijk schelpen aanbrengen want we willen iets wat voor ongedierte niet aantrekkelijk is.

Pur isolatie aanbrengen in kruipruimte

Het betreft een offerte aanvraag om een droge kruipruimte met 3 compartimenten te laten isoleren. De compartimenten zijn ongeveer 800 x 408 centimeter, 800 x 350 centimeter en 400 x 300 centimeter groot en aan elkaar grenzend. De ruimtes zijn via de kelder bereikbaar. Wat zijn de kosten om dit te laten isoleren? Het gaat om totaal ongeveer 73 m3. Ik wil graag pur isolatie.

EPS-parels of isolatiechips in de kruipruimte

We willen in een oud huis de kruipruimte laten isoleren met EPS parels of isolatie chips. Het huis is 9,5 bij 10 meter groot. Dit is verdeeld in 4 kamers en een gang, onder 1 kamer zit een kelder dus in totaal gaat het om ongeveer 70 m2 kruipruimte. We vermoeden dat het vochtig is onder de vloer. De kruipruimte is ongeveer 30 a 40 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Kelderplafond isoleren met afwerklaag

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van mijn kelder plafond. Het betreft een betonnen plafond van 74 m2 groot verdeelt over 3 ruimtes. De woning is 3 jaar geleden gebouwd. Door de vloerverwarming van de verdieping boven de kelder word de kelder te warm. In verband met opslag van wijnen en dergelijke moet de kelder koel blijven.

Isolatie aanbrengen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning die beter geïsoleerd moet worden. De woning is ongeveer 100 jaar oud en de vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 5 x 11 meter. De woning heeft een kruipruimte en apart nog een kelder van ongeveer 2 x 4 meter groot. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken om de woning te laten isoleren.

Muren en vloer isoleren

Wij hebben 8 studenten naast ons wonen met regelmatig feestjes in de kelder. We wonen in een monumentaal oud pand en hebben ons eigen huis goed geïsoleerd als het gaat om geluid van buiten, maar niet van de zijkant met de buren. We hebben al een keer een geluidstest laten uitvoeren en er komt tijdens feestjes teveel decibel bij ons naar binnen. We hebben gevraagd of ze willen isoleren, dat willen ze ook wel, maar kost veel geld, dus ik wil ook bekijken wat we zelf kunnen doen. We hebben ook een airbnb in de kelder naast de studenten, dus voor ons is het zelf ook van belang dat gasten geen last van ze hebben. Ik ben geïnteresseerd in muurisolatie en in vloerisolatie met vlokken. De muurisolatie betreft vooral bij ons vier muren van respectievelijk 5 meter breed x 4 meter hoog en twee van 5 meter breed x 2,5 meter hoog. De vloer tussen de bel-etage en het souterrain die we zouden willen isoleren met vlokken is 6 meter breed x 10 meter.